Brugzicht Boeken en Muziek

brugzicht KL3 Koopplein

 

Maandag: Gesloten 
Dinsdag: 09:00 tot 18:00
Woensdag: 09:00 tot 18:00
Donderdag : 09:00 tot 18:00
Vrijdag: 09:00 tot 21:00
Zaterdag: 09:00 tot 17:00
Zondag : Gesloten  

 

Adres : Stad en Landschap 25/29 
Woonplaats2923 BK, Krimpen a/d IJssel 
Telefoon0180-59 02 37
Email: info@brugzicht.nl
Website: www.brugzicht.nl

brugzicht KL3 Koopplein

Brugzicht

De speciaalzaak  voor boeken & muziek

Brugzicht ontleend deze mooie naam aan het feit dat de winkel is begonnen op de IJsseldijk met het zicht op de Algerabrug die de verbinding maakt tussen Krimpenerwaard en Capelle aan den IJssel en Rotterdam.

Begrip,

Zo is Brugzicht een begrip geworden als het gaat om christelijke lectuur en muziek. Door de ruime sortering van verschillende categorieën boeken en muziek heeft deze winkel een uniek karakter die verder in deze regio zijn gelijke niet kent.

Arssortiment,

Het assortiment is zeer breed en gericht op de christelijke signatuur. Hier vallen alle kerkmuren weg en kunnen we de gehele collectie vinden. Van roman tot studieboek, van oude schrijvers tot moderne schrijvers, etc. Een lust voor het oog en een fijne winkel om eens lekker een paar uur te snuffelen.

De Bijbel

De Bijbel in elk formaat, in elke uitvoering en in verschillende talen zijn hier verkrijgbaar. Als de Bijbels niet op voorraad zijn kunnen deze altijd direct worden besteld en zijn ze binnen een paar dagen in de winkel.

Gospel, koor, opwekking,

Er zijn vele muzieksoorten aanwezig maar in deze winkel zijn koormuziek, gospel, opwekking en klassieke muziek, zowel  instrumentaal als ook vocale muziek  in een breed assortiment aanwezig.  U kunt er ook terecht voor bladmuziek voor de verschillende instrumenten daarnaast zijn verschillende soorten zangbundels. Een ieder die muziek wil maken kan hier terecht of het nu noten zijn of klavarscribo cijferakkoorden er is keuze genoeg.   

Brugzicht beschikt ook over een assortiment van persoonlijke en zakelijke agenda’s. Daarnaast verkopen ze ook allerlei leuke cadeaus en verschillende kaarten voor alle gelegenheden.

Moderne toepassingen,

Brugzicht gaat met zijn tijd mee zo hebben ze een ruim assortiment E-books beschikbaar. Dit zijn boeken die digitaal worden aangeboden. Deze boeken zijn te lezen op de pc, laptop, iPad, telefoons met verschillende besturingssystemen zo kan u op vakantie en tijdens de reis uw geliefde boeken rustig lezen zonder dat uw koffers er door worden gevuld.

Zo ziet u maar dat deze winkel met de tijd meegaat. Het team van Brugzicht staat klaar om u te voorzien van advies. Kom gerust eens een kijkje nemen in de wereld van christelijke literatuur en muziek!

Heeft u geen tijd om onze zaak te bezoeken dan hebben wij al onze boeken en muziek in een mooie webshop voor u gerangschikt. Lekker voor de openhaard kunt u uw boeken en muziek uitzoeken. Dit bieden wij u aan met dezelfde service als in de winkel.

 

Wij staan voor u klaar voor het juiste advies.