Tieleman & Co B.V.

promo-1-Tieleman-&-Co

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag08:00-17:00
Woensdag08:00-17:00
Donderdag08:00-17:00
Vrijdag08:00-17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

 

Adres Van Utrechtweg 7
Post/Woonpl2921 LN. Krimpen aan den IJssel
Tel0180 513 376
Emailinfo@tielemanenco.nl
Website  WWW.tielemanenco.nl

"Maximale inzet voor onze opdrachtgevers"

Tieleman & Co geldt al sinds 1964 als een bekende en betrouwbare speler in de wereld van elektrotechnisch installatiewerk.

Wie zijn wij

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen, installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties. Zowel bij u thuis als in uw bedrijf kunnen wij zorg dragen voor vakkundig geïnstalleerde producten.

Comfort-installateur

Als erkend ‘comfort-installateur’ leveren wij alle kennis en oplossingen op elektrotechnisch gebied. Die kennis combineren wij met onderscheidende service, flexibiliteit en goede en duidelijke advisering.”

Woningaanpassing

Kan ook uw woning nog een flink stuk comfortabeler worden gemaakt? Valt er ook bij u veel te winnen op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid? Voor nu en met het oog op de toekomst? Wij denken eerlijk gezegd van wel.

Brochure

Maar neem gerust deze brochure door ter inspiratie. En loop eens met een andere blik door uw kamers heen.

Ontwerpen 

U kunt ons desgewenst al in een vroeg bouwstadium inschakelen voor het ontwerpen van uw licht-, kracht- en / of alarminstallatie. Vooral als u nieuwbouw plannen heeft voor een woning of bedrijfspand dat klaar moet zijn voor de toekomst kunnen wij u goed van dienst zijn.

Service

Een maximale inzet voor onze opdrachtgevers staat bij ons op de eerste plaats. We hebben de expertise in verschillende specialisaties binnen de elektrotechniek. Met die inzet en onze ervaring verzekeren wij de kwaliteit van onze dienstverlening.

Van het vervangen van een stopcontact tot en met een volledig elektrotechnisch renovatieproject en alles wat er tussen zit.

Tieleman & Co bv, al 50 jaar in de buurt.

 groepenkast

keurmerken