Vogelaar Hoveniers & Bestratingen

 

Voor de tuin die bij u past!

Vogelaar Hoveniers en Bestratingen B.V. is een dynamisch hoveniers- en bestratingsbedrijf, gevestigd in Krimpen aan den IJssel. Met een team van zeer gemotiveerde en enthousiaste medewerkers bedienen wij onze particuliere en zakelijke opdrachtgevers met veel plezier. En met vakmanschap! Veel klanten blijven bij ons terugkeren, omdat ze onze werkwijze en ons perfectionisme zeer waarderen. Wij nodigen u dan ook uit om dit vakmanschap zelf eens te ervaren.

Op het gebied van tuinaanleg kunt u met ons alle kanten op. Van familietuin tot luxe tuin en van terrassentuin tot natuurlijke tuin, wij kunnen alle varianten voor u creëren. En we kunnen niet alleen uw tuin aanleggen, we kunnen hem ook voor u ontwerpen, renoveren en onderhouden. Ook geven wij u graag tuinadvies als u niet (helemaal) zeker weet wat u met uw tuin wilt. Want er kan zoveel! Wij geven u graag een kijkje in de wondere wereld van de tuinen …

Of het nou gaat om beplanting, schuttingen of bestrating, onze medewerkers hebben op alle fronten veel kennis en ervaring. U kunt er dan ook op rekenen, dat wij uw tuin en/of straatwerk vakkundig en met veel zorg en aandacht aanleggen. Wij gaan voor zeer tevreden klanten en zullen dan ook onze uiterste best doen om aan al uw wensen te voldoen en te zorgen dat alle werkzaamheden zeer vakkundig en netjes uitgevoerd worden.

Ook niet onbelangrijk: de nazorg, oftewel het tuinonderhoud. Wilt u dat uw planten, bomen en/of struiken in optimale conditie blijven? Wij hebben zoveel kennis van beplantingen en het verzorgen van alles wat groen is, dat wij er door middel van onderhoudsbeurten voor kunnen zorgen dat uw tuin er altijd picobello uitziet. Wist u dat niet alleen uw auto, maar ook uw tuin best een winterbeurt kan gebruiken? En dat u ons daarvoor kunt inschakelen?

Of u nou een groot of een klein 'project' voor uw tuin in gedachten heeft, wij helpen u in beide gevallen graag. Voor het maken van een offerte komen wij persoonlijk bij u langs om kennis te maken, de tuin te bekijken en uw wensen door te spreken. Dan weet u gelijk of u een goede 'klik' met ons heeft, want een goed contact met degene die verantwoordelijk is voor de aanleg, verandering of het onderhoud van uw tuin, is natuurlijk ook belangrijk.

Wij zijn via diverse wegen bereikbaar, namelijk via de telefoon, ons contactformulier en via de mail. Dus kiest u zelf wat u het prettigst vindt. Wilt u liever eerst nog wat over ons bedrijf lezen, surf dan naar onze website en laat u inspireren.   

Graag tot ziens in uw tuin!

 

banner-3-Vogelaar-Hoveniers