Van der Have glas

/files/14791/14790431

Openingstijden: 

Maandag:  07:00 t/m 17:00  
Dinsdag:  07:00 t/m 17:00
Woensdag:  07:00 t/m 17:00
Donderdag:  07:00 t/m 17:00
Vrijdag:  07:00 t/m 17:00
Zaterdag:  Gesloten
Zondag:  Gesloten

 

 Adresgegevens:  

Adres:  De Noord 65
Postcode:  2931 SJ 
Woonplaats :  Krimpen aan de Lek
Telefoon :  0180 443614
Mobiel:  0651031809
Email:  info@vanderhaveglas.nl   
Website :  www.vanderhaveglas.nl

/files/14791/14790431

 

Wie zijn wij 

Wij zijn een gerenommeerd glaszettersbedrijf, waar service hoog in het vaandel staat. Daarom is bij ons afspraak is afspraak. Wij leveren vakwerk en houden van een opgeruimde omgeving. Dat betekent dat u als wij zijn geweest alles netjes wordt achtergelaten. Door onze grote ervaring op het gebied van glas kunnen we u een professionele en goed advies geven.

Binnen 24 uur

Glasschade is altijd vervelend, daarom proberen wij dit binnen 24 uur te herstellen. Eventueel leveren wij ook noodoplossingen. Zo zit u er weer snel droog en warm bij.  Dit is toch wat u graag wil horen dat we u zo snel mogelijk ontzorgen.

Nieuwbouw of renovatie

Wij verzorgen vaak de beglazing bij nieuwbouw- of renovatieprojecten. Doordat wij goede afspraken maken over tijd en beglazing verlopen de werkzaamheden zonder problemen al gaat alles volgens planning. Dus u kunt van ons op aan afspraak = afspraak!

Het vervangen van bestaande beglazing

Ook voor de particulieren kanten zijn wij de aangewezen partner voor advies op maat en het plaatsen van nieuwe ruiten in een bestaande omgeving. Wij zorgen voor de afvoer van de oude materialen en plaatsen het nieuwe glas. Dus voor u het weet ziet u alles weer glashelder.

Isolerend dubbelglas

Isolerend dubbelglas bestaat uit glasbladen die door een afstandhouder (bijv. een metalen kader) aan de rand van het glas van elkaar worden gehouden. De randen van het glas zijn afgesloten door een speciale kit, zodat een gesloten eenheid ontstaat. De ruimte tussen het glas (spouw) is gevuld met droge lucht.

HR++ beglazing

HR++ beglazing (Hoog Rendement-beglazing) is isoleren dubbelglas met een verbeterd warmte-isolatie. Dit komt omdat op een zijde (in de spouw) een  heel dunne laag  coating is aangebracht en de spouw  niet met lucht maar met een speciaal gas is gevuld. Hierdoor is het isolerend vermogen van HR++ vijf maal beter dan traditioneel dubbelglas.

Overige toepassingen

Isolerend dubbelglas en HR++ beglazing wordt door de fabrikanten nog steeds verbeterd. Daarbij gaat het niet alleen om warmte- isolatie, maar ook om andere eigenschappen. Voorbeelden hiervan zijn zonnewering, zelfreiniging, geluidswering, brandwering, inbraakwering en het voorkomen van letsel. Al deze eigenschappen kunnen in een product gecombineerd worden. Heeft u hierover vragen stel ze aan ons en wij kunnen u deze mogelijkheden informeren en adviseren.

Offerte

Onze offertes zijn helder en glasscherp, dit gaat niet ten kosten van de kwaliteit en onze service. Ook de kwaliteit die wij leveren is ons handels merk. Daarom leveren wij tegen de NPR 3577 normering.  Hebben wij u kunnen overtuigen van ons vakmanschap vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Klik op onder staande link.

NEEM SNEL CONTACT MET ONS OP!

 

Namens het team van: van der Have glas.