Juwelier Wientjes

Wientjes 1A

 

Dag: Markt 
Dinsdag: Krimpen aan den IJssel
Woensdag: Sliedrecht
Donderdag: Capelle aan den IJssel
Vrijdag: Ridderkerk
  
  

Wientjes 1A

 

Vakkundige reparatie van gouden en zilveren horloges en klokken!

Dit familiebedrijf bestaat al vele jaren en is overgegaan van vader op zoon. Het bestaan van een marktjuwelier verschild met juwelier in de winkelstraat. Geen monumentale panden en prachtige etalages, maar wel een compleet ingerichte marktkraam met alles er op en eraan.

Martktjuwelier: ‘Een sieraad op de markt’

Waar het vakmanschap nog wordt uitgevoerd. Welk merk horloge, klok of uurwerk u heeft alles wordt gerepareerd. Het maakt niet uit of het artikel nu bij ons is aangekocht u krijgt allemaal de zelfde service.  

En of u het nu gelooft of niet maar bij de marktjuwelier is u euro een daalder waard! Vele kleine reparaties kunnen direct worden uitgevoerd. U gaat als eerste naar Wientjes de marktjuwelier en u geeft u defecte artikelen aan deze juwelier. Er wordt gelijk een inschatting gemaakt of het direct gemaakt kan worden. Dan kunt u rustig uw andere aankopen doen op de markt en als u daarmee klaar bent kunt u meestal uw artikelen weer ophalen. Als dat geen service is!

En als u dan de prijs te horen krijgt, gaat u weer met een goed gevoel van de markt. Ook grotere reparaties worden door de juwelier zelf uitgevoerd, alleen dat doet hij in zijn eigen atelier.

Daarnaast verkopen ze alle soorten en maten horloges, kettingen, ringen, oorbellen, van allerlei materialen in iedere prijsklasse.  Voor hem en haar en ook voor de kinderen is er een uitgebreide collectie.  

Goud, zilver, edelmetaal, titanium noemt u maar op. Heeft u speciale wensen kunnen ook die worden vervuld.

Bij deze uitgebreide collectie wordt u vakkundig geholpen bij uw keuze door hun  deskundigheid krijgt u een advies op maat.

Dus loopt u op de markt in Krimpen aan den IJssel, Sliedrecht, Ridderkerk of Capelle aan den IJssel kom gerust eens kijken wat wij voor u kunnen betekenen. U zult versteld staan van onze collectie en vakmanschap. En dat is allemaal te verkrijgen op de Markt

Wij hopen u snel te mogen ontmoeten,

Het team van Marktjuwelier ‘Wientjes’ 

 

banner-3-468x120-Wientjes-2