Kaashandel Markus

bedrijfspagina-340x281-+logo

 

Markten

Dinsdag: Krimpen aan den IJssel
Woensdag: Schoonhoven
Donderdag: Capelle aan den IJssel
Vrijdag : IJsselstein

‘Er is KAAS en KAAS’

De geschiedenis van kaashandel Markus.

Het marktbeeld wordt al jaren bepaald door verschillende standhouders. Kaashandel Markus vertegenwoordigd al jaren een stuk van het gezicht op de markten in de Krimpenerwaard. Met hun prachtige koelwagen en hun heerlijke kazen staan ze al vanaf 1936 op de verschillende markten in o.a. krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel Schoonhoven en IJsselstein.

  • Hoe is het begonnen?

In 1936 is opa Broere gestart met de handel in zuivelproducten. Opa Broere had de beschikking gekregen over een halve marktkraam waar slechts plaats was voor een beperkt assortiment van de zuivelproducten. Dit was niet genoeg om van te leven, dus na de markt ging opa Broere de huizen langs om zijn producten uit te venten.

  • Vriendelijkheid

Zijn positieve kijk in de wereld, zijn goede humeur en zijn uitermate vriendelijkheid in combinatie met kwaliteit en een goede service, vormden de sleutel tot succes. Hij heeft dit werk vijfenveertig jaar mogen doen. Daarna heeft hij in 1981 het stokje overgedragen aan zijn dochter en schoonzoon Toos en Klaas Markus. 

  • Nieuwe heren nieuwe kansen

Toos en Klaas waren zeer gedreven om de zaken van opa Broere voort te zetten. Dit resulteerde dat de vraag van de producten toenam. Het assortiment werd flink uitgebreid. De boerenkaas bereid door de eigen familie werd een succes. Zo werd de ‘Kaas van Toos & Klaas’ een begrip in de regio Krimpenerwaard. De overige kazen worden al zeer jong ingekocht en liggen soms wel tien jaar te rijpen bij de Kaashandel Markus zelf. Door de grote deskundigheid worden deze kazen met zorg behandeld en dit is te merken in de heerlijke smaak van deze kazen.

Nu wordt nog steeds gevraagd om de ‘Kaas van Toos & Klaas’ terwijl pa en ma Markus het stokje weer hebben overgedragen aan de volgende generatie.  Kaashandel Markus is het adres van de lekkerste kaas uit de omstreken van de Krimpenerwaard.

  • Bernard Markus

De zoon van Toos en Klaas Markus neemt nu de honneurs waar. Samen met zijn team is hij elke week te vinden op de markten van de regio. Het verkoopteam van Markus staat garant voor een prettige sfeer een heerlijk product en een goede kwaliteit en service. Als u aan de kraam komt dan  ervaart u dezelfde klantvriendelijkheid als in 1936 bij opa Broere. In drukke tijden springt pa Markus nog steeds bij om zijn kinderen te helpen.

De kaas van Toos en Klaas wordt nu de kaas van Markus genoemd. Zelfde kaas, zelfde kwaliteit, zelfde smaak, zelfde vriendelijkheid en dezelfde service.

Eerst proeven dan kopen ‘Kaas van Markus’.  Er is geen betere in de regio Krimpenerwaard. Doe mij maar een pondje Jong Belegen….

Wij zien u graag op een van onze markten.

  • Krimpen aan den IJssel, dinsdag
  • Schoonhoven, woensdag
  • Capelle aan den IJssel, donderdag
  • IJsselstein, vrijdag

 

Het verkoop team van Markus