Koopplein Krimpenerwaard

 

 

Naam: Bert de Lijster
Adres: v. Ostadelaan 77
Postcode : 2923 AK
Woonpl: Krimpen aan den IJssel
Email: Krimpenerwaard@koopplein.nl 
Telefoon: 06-83579835
  

Koopplein Krimpenerwaard

Hier willen wij u vertellen wat onze missie en doelstellingen zijn:

Digitale zichtbaarheid

  1. Een van onze doelstellingen is om ondernemers die regionaal werken in de Krimpenerwaard zichtbaar te maken op internet. De meeste ondernemers hebben een mooie website maar worden slecht gevonden in Google. Hiervoor heeft Koopplein een prachtige tool ontwikkeld die dit binnen de regio kan veranderen.
  2. Door het plaatsen van een advertentie in de vorm van een banner, promoblok of button wordt u zichtbaar op Koopplein Krimpenerwaard. De advertentie kan worden doorgelinkt naar uw website zodat er meer traffic wordt gegenereerd op uw website.

Particulieren

  1. Kunnen gratis gebruik maken van onze rubrieksadvertenties om daar hun artikelen op te koop te zetten. Waarom zou u geld betalen voor het verkopen van uw spullen als dit gratis kan op Koopplein Krimpenerwaard.
  2. Ook lokale verenigingen en goede doelen kunnen gebruikmaken van dit platform in de rubriek mededelingen. Dit alles is voor niet commerciële doeleinden geheel gratis.

Missie

De missie van Koopplein Krimpenerwaard is om kopers en verkopers met elkaar in contact te brengen in de regio Krimpenerwaard. Het promoten van Koopplein Krimpenerwaard en het adviseren van ondernemers welke manieren er mogelijk zijn voor ondernemers om meer bezoekers te trekken op hen website en om super hoge ranking binnen de regio Krimpenerwaard.

Website

Onze website is te benaderen met alle soorten media, zoals computer, laptop, Ipad, telefoon. Alles is er op het gemak gericht zo kunt u direct bellen en mailen. Makkelijker kunnen we het voor u niet maken.

Wie zijn wij

Koopplein Krimpenerwaard is een van de 250 kooppleinen van Nederland. Koopplein.nl is zeer hoog gewaardeerde internetsite in Nederland van de ruim 6 miljoen websites die er in Nederland zijn staan wij in de top 100. De hoge waardering zorgt er voor dat als u gaat samenwerken met ons dit u zal liften in uw naamsbekendheid in de Krimpenerwaard op internet.

Hebben wij u interesse kunnen prikkelen kunt u met mij contact opnemen via bovenstaande gegevens.

Vriendelijke groet,

Bert de Lijster

Manager en media adviseur van uw regio.