Bob van Gilst

Bob van Gilst

Vuurdoornlaan 40

2923 ET, Krimpen aan den IJssel

M: 0657561644

T: 0180-550465

E: bvgilst@kliksafe.nl

Hartelijk welkom op de bedrijfspagina van Bob van Gilst.

Bob van Gilst is een zelfstandig ondernemer die werkzaam is in de regio Krimpenerwaard. Dit bedrijf verzorgt de stoffering van vloeren, ramen en trappen. Dit wordt niet alleen gedaan bij woningen, maar ook bij grote projecten als scholen. Bob van Gilst is door zijn ruime ervaring in het vak een echte aanrader voor de mensen die een perfect verzorgde vloer, raam en/ of trap willen hebben!

Bob van Gilst is specialist in de volgende categorieën:

  • Vloeren: Bij Bob van Gilst heb je keuze uit een ruim assortiment van vloerbekledingen. De tapijten zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Naast tapijten beschikt Bob van Gilst ook over een ruim aanbod van laminaten. Kortom: Op het gebied van vloeren liggen de mogelijkheden hier voor het oprapen!
  • Ramen: Het decoreren van ramen word steeds populairder. Ook bij Bob van Gilst kan er worden gekozen van mooie shutters tot vouwgordijnen. Ook hier is ruime keus uit verschillende varianten en kleuren.
  • Trappen: Ook voor het leggen van trapbekleding bent u hier op het juiste adres. Door middel van speciale tapijten kunnen de trappen uiterst gedetailleerd worden bekleed. De kleur van de bekleding kan ook in contrasterende kleuren worden verwerkt waardoor de uitstraling van uw trap sprekender word.

Maatwerk: Wilt u een unieke manier van bekleden, speciale patronen maar weet u niet precies hoe? Voor alles zoeken wij een oplossing. Dit alles doen we in goed overleg, en met het nodige advies. Door onze ervaring en vakmanschap in combinatie met die modernste materialen kunnen wij uw huis, kantoor of bedrijf een frisse en vernieuwende uitstraling geven.

Ons advies is geheel vrijblijvend, zo kunt u op een fijne manier beslissen of de opdracht kan worden uitgevoerd.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer informatie? Twijfel dan niet en stuur een mail naar bvgilst@kliksafe.nl of bel naar 0657561644. Hopelijk tot snel!