Beautycare by Donna

 

Openingstijden:

Maandag17:30 uur - 22:00 uur
Dinsdag17:30 uur - 22:00 uur
Woensdag17:30 uur - 22:00 uur
Donderdag17:30 uur - 22:00 uur
Vrijdag: 17:30 uur - 22:00 uur
Zaterdag: 09:00 uur - 16:00 uur
Zondag: Geloten

 

U bent mooi van binnen, wij zorgen voor de schoonheid van buiten!

Onze schoonheidssalon is voor mannen en vrouwen. Die kunnen bij ons terecht voor huidverbetering, huidverzorging, ontspanning en visagie. Hygiëne en professie staan hoog in het vaandel en er wordt gewerkt met hoogwaardig en honderdprocent natuurlijke producten. Wij werken met producten van Henriëtte Facroche en Epilfree.

Wij, van beautycare by Donna, geven u diverse behandelingen in een persoonlijke en ontspannen sfeer. Wij nemen de tijd voor elke klant. De behandelingen kunnen bestaan uit een korte gezichtsbehandeling, huidverbeteringsbehandelingen, zoals fruitzuur, peeling en acne. Daarnaast geven wij een Diamond Microdermabrassie of te wel een rimpel en anti age behandeling.

Wij geven ook lichaamsbehandelingen zoals, body wrap en definitieve ontharing van het lichaam of gelaat met Epilfree. Daarnaast doe we ook het epileren van wimpers, wenkbrauwen en manicure van gellak tot visagie. Of dit nu is voor een dag make-up of bruidsmake-up en alles wat daar tussen zit.

Niet iedereen heeft de hetzelfde huidtype daarom stemmen wij de behandeling persoonlijk af. Met producten uit de thuisverzorgingslijn kunt u thuis de behandeling voortzetten en ondersteunen. Wij kunnen u deze producten leveren.  

Gezichtsbehandeling

De gezichtsbehandeling is zowel voor hem als voor haar. Als u voor het eerst komt doen wij ook een intake gesprek, hiervoor reserveren wij extra tijd. Naast de standaard gezichtsbehandelingen kunnen wij ook een behandeling op maat voor u samenstellen.

Huidanalyse

Wij geven u een gratis en vrijblijvend huidanalyse. Dit doen wij in een intake gesprek. Hiermee kunt u zelf beslissen welke behandeling u graag zou willen.   

Kennismaking

Een kennismakingsbehandeling doen wij uitsluiten bij nieuwe klanten en bestaat uit de volgende behandelingen:

 • Een oppervlakte reiniging
 • Een stoombehandeling
 • Een peeling of Lysing, dieptereiniging
 • Een masker
 • Een aangepaste verzorging van uw huidtype voor de gehele dag

Als u na deze kennismakingbehandeling een afspraak maakt is de kennismakingsbehandeling GRATIS. Ander zijn de kosten € 17,50.

Quick behandeling

De Quick behandeling doen wij in een korte tijd ca. 40 minuten. De behandeling is ideaal voor jongere als oudere mensen.

Zuiverende behandeling

Deze behandeling neemt ongeveer 60 minuten in beslag. De behandeling heeft als doel dat uw huid wordt gereinigd en natuurlijk is deze er voor verschillend voor elk huidtype. Bij een onzuivere huid is deze behandeling uitermate geschikt. De reinigende gezichtsbehandeling heeft als doel het reinigen van de gezichtshuid en word aangepast aan uw huidtype maar is uitermate geschikt voor de onzuivere huid. Bij de reinigende behandeling word met dezelfde producten gewerkt al bij de relax behandeling.

Relax behandeling

Voor de relax behandeling maken we gebruik van de volgende productlijnen van Henriëtte Faroche 

 • Hydrasence voor de droge huid
 • Regufin voor de normale huid
 • Matifiante voor de vette huid
 • Sensilence voor de gevoelige huid
 • Collastine voor de rijpere huid 

Speciale behandeling

De speciale behandeling wordt gebruikt voor een zeer gevoelige huid. De duur van deze behandeling is ongeveer 75 minuten. De behandeling is vrij van parabenen, paraffineolie, geur en kleurstoffen, PEG. Bij deze behandeling word gewerkt met de Hyposence lijn.

Anti-Age behandeling

Bij Anti-Age behandelingen worden intensievere en huid verbeterende werkstoffen gebruikt dan bij de basis behandeling. De behandeling duurt ongeveer 75 minuten, en zijn geschikt voor de huid die wat meer aandacht nodig heeft. Bij de Anti-Age behandeling wordt gewerkt, met de volgende productlijnen van Henriette Faroche.

 • Brilliant lifting behandeling
 • Farorisan Fruitzuren behandeling
 • Active Age anti-verouderings- en liftende behandeling
 • Active Age cel herstellende behandeling
 • Vitamine C behandeling 

De Luxe behandeling

Bij de Deluxe behandeling word gewerkt met huid verbeterende luxe en bijzondere gezichtsmaskers en producten uit de volgende productlijnen van Henriette Faroche. 

 • Active Age Hydraterende behandeling (met kaviaar vliesmasker)
 • Farotherm modellerende behandeling (met gips masker)
 • Spa vitamine C Lift-off behandeling
 • Farorisan Diamant vliesmasker

Deze behandeling is geschikt voor de ieder huidtype en word aanbevolen voor de rijpere en oudere huid v.a. 35 jaar.

De Spa vitamine C lift-off behandeling is ook als kuur van 5 tot 10 behandelingen te boeken. Wilt u huid extra goed voeden en verbeteren is dit een echt aanrader.  U krijgt 10% korting op totaal prijs bij betaling van de volledige kuur.

Fruitzuurpeeling behandeling

Laat uw huid weer stralen met een fruitzuurpeeling, deze behandeling is heel geschikt als eenmalige oppepper voor de huid maar vooral effectief in kuurverband. Deze behandeling neemt ongeveer 30 minuten in beslag. Meer informatie hiervan specialisaties.

Faromatique aromatherapie behandeling

Dit zijn behandelingen zijn op basis van etherische oliën. Etherische oliën zijn zuivere plantenextracten met een bijzondere effectieve werking.  Deze concentraten worden gebruikt in de vijf unieke Faromatique behandelingen. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van standaard maskers, maar worden de maskers of gels voor u samengesteld en gemengd. Een zeer persoonlijke behandeling en speciaal voor uw huidtype gemaakt. De behandeling duurt ongeveer 75 minuten.  Na de basis behandeling kunt u overstappen op de Faromatique behandelingen.

Deze behandeling is niet geschikt bij zwangerschappen.

Verven en epileren

Om uw gezicht een mooie uitstraling te geven en meer karakter kunnen we uw wenkbrauwen verven en epileren. Het is altijd lastig in te schatten hoe lang dit blijft zitten, maar gemiddeld is dit tussen de 4 en 6 weken. Het verven van de wimpers en wenkbrauwen kan als extra bij een gezichtsbehandeling worden uitgevoerd. (zie prijslijst.)

Epileren is het verwijderen van haar met inbegrip van de haarwortel met behulp van een pincet. De bedoeling is dat een haar langer wegblijft en niet als een stoppeltje terugkomt.

Het verwijderen van haar kan met een pincet, met was of hars of met een (elektrisch) epileerapparaat dat met kleine pincetjes of tangetjes automatisch haartjes uittrekt.

Epileren gebeurt op plekken waar haargroei minder gewenst is (wenkbrauwen, armen, benen), bikinilijn of waar deze ongewoon is, zoals op de bovenlip en kin van een vrouw.

Een geëpileerd haartje kan terug groeien. Als men wil dat een haar definitief verdwijnt, kan men het bij de wortel "verbranden", door het te laten laseren. De haartjes kunnen na het epileren ook wegblijven, terwijl dit niet de bedoeling was. Met permanente make-up kunnen er weer, voor een paar jaar, haartjes getekend worden zodat de wenkbrauw weer een mooie vorm krijgt.

Ontharen/Harsen

Harsen gebeurd met een warme vloeibare wax en wordt aangebracht op het lichaam met een houten spatel of met een harsroller, dit is afhankelijk van welk type hars of gewenste lichaamsdeel onthaard wordt. U kunt bij mij terecht voor het harsen van.

Handverzorging

Een heerlijk paraffine handpakking voor uw handen, deze verzorgende en ontspannende behandeling geeft een direct zichtbaar en voelbaar resultaat, uw handen voelen zijdezacht en gevoed en gehydrateerd. Uw krijgt eerst een peeling om de dode huidcellen te verwijderen, waardoor de werkstoffen beter opgenomen kunnen worden, dan wordt de handcrème in gemasseerd, en wordt de paraffine op uw handen aangebracht de handen worden dan afgedekt met een folie en daar over gaat een badstof handschoen om de warmte goed vast te houden. de pakking blijft 10 tot 15 minuten zitten en wordt daarna verwijderd. Dan volgt er een korte handmassage. De behandeling werkt ook verzachtend bij mensen  met reuma en artritis. 

Oor kaarsen therapie

Aromatische Oor kaarsen therapie is een oeroude oosterse therapie. Het is een aanvullende therapie met een erg brede werking, die gebruikt kan worden in het verbeterproces van allerlei oor, neus, keelklachten en andere hoofdklachten, zoals bijvoorbeeld migraine. De oor kaarsen therapie houdt in dat de oren gereinigd worden met behulp van een, speciaal voor dit doel,  holle aromatische oor kaars. Bij deze therapie wordt het oor op een zachte manier gereinigd. Dit gebeurt met behulp van (speciaal voor dit doel vervaardigde) holle “brandende” oor kaarsen. De therapie heeft een zeer brede werking, waardoor het zowel geschikt is als revitaliserende of preventieve therapie. Dankzij het schoorsteen effect ontstaat er een lichte onderdruk in de uitwendige gehoor gang en ontstaan er een vibratie van de luchtzuil door de werking van de vlam. Bovendien kan het ook gebruikt worden als aanvullende therapie in het verbeterproces van oor, neus, keel en zelfs hoofdklachten.

Wij hopen u een keer te mogen ontvangen in onze schoonheidssalon ‘Beautycare by Donna’