Kalkman Telecom

/files/18373/18372518

/files/18373/18372521

/files/18373/18372516 

/files/18373/18372517

/files/18373/18372520

 

/files/9030/9029950

Openingstijden: 

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag  : 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

 /files/14611/14610834

Mobiele telefoons
U wilt zich beperken tot uitsluitend bereikbaar zijn met een basismodel mobiele telefoon of wilt u een model waarmee u veel meer kunt dan alleen bellen. Een telefoon met PDA, agenda, takenlijst, e-mailen, internetten en foto's maken en verzenden? Kalkman heeft alle modellen en mogelijkheden in huis. Bovendien levert en installeert Kalkman diverse handsfree mogelijkheden en vele GSM-oplossingen, zoals faxen voor GSM.

Abonnementen
Bespaar! Kalkman inventariseert het belgedrag van uw organisatie en geeft u een duidelijk abonnement advies. U zult niet de eerste ondernemer zijn die honderden tot duizenden euro's per jaar gaat besparen door goed gebruik te maken van alle facetten van de hedendaagse mobiele telefonie. Loop gerust binnen voor een vrijblijvend advies.

 

 /files/14611/14610835

 VOIP

VOIP staat voor Voice over IP, anders gezegd word bij VOIP het internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren.

VOIP word steeds vaker gebruikt door bedrijven en heeft enorm veel voordelen. Doordat VOIP bellen locatie onafhankelijk is sluit het naadloos aan bij het nieuwe werken. Uw VOIP account is gekoppeld aan uw toestel of aan uw centrale en niet aan uw locatie. Ook is VOIP eenvoudig en goedkoop aan te leggen.  

Steeds meer bedrijven kiezen voor VOIP.

Wat is Sip Trunking?

Een Sip Trunk is een toevoeging op uw huidige centrale die het mogelijk maakt om uw traditionele telefoongesprekken om te zetten naar internet bellen. Met Sip Trunking voert u uw telefoongesprekken voor het grootste deel over het internet. Hier kunt u als bedrijf flink mee besparen omdat internet bellen goedkoper is dan traditioneel bellen.

 

 /files/14611/14610856

Kalkman Mobility Management

Grip op het beheer van uw tablets en smartphones.

Medewerkers willen altijd en overal bereikbaar zijn. Vanaf elke locatie e-mail kunnen bekijken en beantwoorden. Documenten openen en bewerken en gebruik kunnen maken van verschillende cloud-diensten zonder dat ze deze elk apart hoeven te installeren en configureren. Kortom, ze willen zorgeloos mobiel werken. Met Kalkman Mobility Management besteedt u die zorgen uit en verzekert u zich van volledige controle en beveiliging van uw mobiele apparaten.

 

Veilig gebruik van mobiele apparaten

Het is van belang dat uw medewerkers optimaal en veilig gebruik kunnen maken van hun mobiele apparaten. Dit kunt u doen door het bieden van hulp op afstand. Met Kalkman Mobility Management ondersteunt u uw medewerkers maximaal. Hierbij kunt u denken aan:

 • Instellen e-mail en agendafuncties 
 • Aanmaken van groepen en taken
 • Installatie en of verwijderen van applicaties
 • Beheer van het mobiele apparaat 
 • Uitvoering software-updates en support
 • Beveiliging van bedrijfsgegevens waaronder mail, agenda en contacten
 • Wissen van mobiele apparaat bij verlies, diefstal en of achterlaten toestel

 

Carkit

Bij Kalkman Telecommunicatie kunt u kiezen uit een scala van producten variërend van een headset, plug-in carkit tot aan een volledige carkit. Wij adviseren veel van onze klanten en ook u om te kiezen voor een volledige carkit. Bij een volledige carkit  hebben  telefoongesprekken nagenoeg dezelfde kwaliteit als wanneer men belt aan het oor. Kalkman Telecommunicatie biedt u een uitgebreid assortiment bluetooth en vaste montage producten waaronder Nokia, Parrot, THB Bury en Brodit.

/files/14611/14610871

 

Voertuig volgsysteem

Kalkman Telecommunicatie heeft op het gebied van voertuigvolgsystemen een scala aan producten. Zo werken wij samen met TomTom, na het inbouwen van het TomTom Work systeem kunt u via Webfleet uw auto’s volgen en  instructies toesturen. Dit systeem is uitermate handig voor bedrijven met storingsdiensten en vervoersbedrijven. Hiernaast leveren wij onder anderen de merken Interdata & Traqz. Mocht u meer informatie willen, dan zijn wij bereid om u te helpen.

 

 /files/14611/14610884

Track & Trace

Verlies uw voertuigen niet uit het oog. Voertuig volgsystemen bieden u de mogelijkheid om uw voertuigen te volgen, bewaken, registreren en beheren. De pakketten kunnen worden aangevuld met privé en zakelijke kilometerregistratie, temperatuurbeheersing in de koel/verwarmingsunits, regiobeveiliging en meer.

 

 /files/14611/14610966

Volledige verzekering voor mobiele telefoons

Wij bieden u service en zekerheid. Deze elementen neemt u af met ons verzekeringspakket, waardoor u volledig ingedekt bent tegen diefstal, defecten en alle vormen van schade, zoals vocht-, val- en stootschade.   

Leentoestel op iedere gewenste locatie in de Benelux binnen 4 uur

Bij schade of diefstal nooit zonder telefoon komen te zitten? Maak dan gebruik van onze aanvullende service. Binnen 24 uur na de eerste melding (in de gehele Benelux) word er een leentoestel geleverd  bij u op locatie. In de rest van Europa geldt een termijn van 24 tot 48 uur. Deze dienstverlening is 24 uur per dag en 7 dagen per week voo r u beschikbaar.

Kortom: bij Kalkman Telecom bent u gegarandeerd goed verzekerd!

 

 /files/14611/14610910

Stuurwacht alarm

Het Kalkman stuurwacht alarm is in ieder stuurhuis een noodzaak wanneer veiligheid ook bij u voorop staat. Door middel van twee sensoren wordt uw stuurknuppel continue in de gaten gehouden.

 

Kalkman stuurwacht alarm

Als u tijdens het varen in slaapt valt of onwel wordt wat dan? Het Kalkman stuurwacht alarm waarschuwt u als er binnen een door u in te stellen tijd geen beweging wordt waargenomen. Het alarm zal in diverse alarmfases afgaan. Hierdoor kunnen andere opvarenden gewaarschuwd worden en kan erger worden voorkomen.

Wat is nieuw aan dit stuurwacht alarm?

 • Dimmer voor de verlichting
 • Reset-knop
 • Kleiner formaat (96 mm x 96 mm)
 • Tiptoets bediening
 • Moderne uitstraling
 • Voeding 24 VDC

Ziet u de noodzaak van een stuurwacht alarm al in?

 

Het team van Kalkman Telecom