Geleijn Verf & Behang

/files/15745/15744452

Openingstijden:

Maandag: 13:00 uur - 17:30 uur
Dinsdag: 09:00 uur - 17:30 uur
Woensdag: 09:00 uur - 17:30 uur
Donderdag: 09:00 uur - 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 uur - 20:00 uur
Zaterdag: 09:00 uur - 16:00 uur
Zondag: Gesloten

 Adresgegevens:

AdresZijdepark 1
Postcode2535 LB
WoonplOuderkerk aan den IJssel
Telefoon: 0180-681347
Email: info@geleijn.com
Websitegeleijn.com
  

 

“LAAT UW VERFKLUS AAN DE VAKMAN OVER”

De SIKKENS Specialist,

Door onze vakmanschap en jarenlange ervaring hebben wij gekozen voor SIKKENS. Wij verkopen de totale lijn van Sikkensverven  in -en rond de woning. Daarom zijn wij de Sikkens leverancier in de regio Krimpenerwaard en kunnen u alles leveren wat u wenst op het gebied van verven en kleuren van Sikkens. Wij zeggen altijd een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt ook voor uw verfklussen. Daarom adviseren wij u graag over de juiste kleurkeuze, toepassingsmogelijkheden en verfgereedschap. Zodat het eindresultaat voldoet aan uw verwachtingen.

Sfeer bepalen met juiste verf

Onderstaande merken verkopen wij op terpentine- en waterbasis voor alle soorten ondergronden zowel binnen- als buitenshuis. Van muur tot kozijn en meubelstuk. Daarbij kunt u kiezen voor verschillende glansgraden: hoogglans, zijdeglans, mat en kalk. Onze mengmachine zorgt exact voor de kleur die u in gedachten heeft. En tegenwoordig zijn er zelfs speciale effecten met verf te bereiken. Wat denkt u bijvoorbeeld van een metallic look?

Onze kwaliteitsmerken:

 

Kom gerust langs in de winkel voor inspiratie en de laatste trends! Besteedt u het schilderwerk liever uit? Dan bieden onze professionele schilders de oplossing.

Zonwering,

Het is heerlijk als de zon zich laat zien, er komen momenten dat we de warmte van de zonnestralen willen tegen houden. Gelukkig is hebben we daar verschillende mooie middelen voor. Zo kunt u de temperatuur in uw huis regelen, waardoor u uw interieur bescherming kunt bieden. Wij kunnen u vele modellen en varianten aanbieden en plaatsten. Zo leveren wij rolluiken, screens, knikarmscheremen op maat. Verschillende kleuren voor zowel het frame als de het doek zo krijgt u een mooie uitstraling van uw woning of bedrijf.

Zonwering binnen & raamdecoratie

Er zijn vele mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. We kunnen rolgordijnen, jaloezieën vouwgordijnen en shutters leveren in verschillende materialen. Zonwering aan de binnenzijde van het raam zorgt voor een aangename temperatuur bij een mooie heldere zonnige dag.

Op klik op bijgaande button voor een impressie van de collectie die we u kunnen bieden.

 /files/15745/15744943

 

 

Schilderswerk

Goed schilderwerk gaat jaren mee en is een lust voor het oog. Dát vraagt vakmanschap. De schilders van Geleijn zorgen niet alleen voor professioneel schilderwerk, zij werken bovendien schoon en efficiënt. Wel zo prettig voor u.

Particulieren & bedrijven

De vakmannen van Geleijn werken zowel bij particulieren thuis als voor bedrijven. Ook wordt Geleijn regelmatig ingezet door aannemers en bouwbedrijven. Vanzelfsprekend beschikt het team over uitstekend gereedschap en materieel. En wat betreft de verfsoorten en kleuren, kunnen wij alle kanten uit. Wel geven wij advies over de eigenschappen van onze kwaliteitsproducten. Want bij iedere ondergrond en stijl past een uniek product. Op die wijze bent u er zeker van dat u jaren plezier heeft van uw verfwerk.

Familiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring

Schildersbedrijf Geleijn is overgegaan van vader op zoon met een historie van meer dan 100 jaar. Laat u uw verfklus dus liever aan de vakman over, dan kunt u bij ons dus bouwen op kwaliteit.

Behang

Houdt u van klassiek, modern of een stoere industriële sfeer? Met behang kan je alles bereiken. Juist met behang zorgt u voor een verbluffende uitstraling van iedere ruimte in huis. Of het nou om de kinderkamer of de hal gaat, u vindt altijd een mooi behang voor uw interieur.

Metamorfose met behang

Met relatief weinig moeite tovert u iedere ruimte om in de gewenste look. Tegenwoordig biedt behang ongekende mogelijkheden wat betreft patronen en textuur. Kunt u wel wat inspiratie gebruiken? Dan zijn de behangboeken van onze leveranciers een uitkomst. Bekijk op uw gemak wat het effect bij u thuis is. Kies voor een tijdloos behang of zorg voor een échte eyecatcher.

Klik uw muis en kijk een in onze behangwereld:

 

Glas

Glas is een product wat wij leveren en plaatsen voor uw woning. Er zijn vele mogelijkheden die u met glas kunt bereiken. Hoge mate van Isolatie met dubbelglas in verschillende varianten. Gekleurd of bewerkt glas voor decoratie in een binnendeur, of zelfs glas op maat zoals u het zou willen hebben. 

Daarnaast verrichten wij ook reparaties aan alle glassoorten.

 

Wij adviseren u graag! En u bent hartelijk welkom in onze winkel.

Namens het team van Geleijn verf & Behang