fysiotherapie den helder,julianadorp

Welkom bij Fysiotherapie Tjalling Smits

De fysiotherapiepraktijk in Den Helder met effectieve behandelmethodes, hoge patiënttevredenheid en zorgcontracten met alle zorgverzekeraars. Fysiotherapie Tjalling Smits staat voor hoog kwalitatieve persoonlijke fysiotherapie. De praktijk is gevestigd in het centrum van Den Helder tegenover de nieuwe bibliotheek.



Klachtenvrij en volledig herstel

Ik loop die extra kilometer voor mijn klanten en streef niet alleen naar het oplossen van de klacht maar juist naar volledig herstel en participatie in dagelijks leven en sport. Mijn bedoeling is om je na het behandeltraject niet meer terug te zien voor dezelfde klacht!

Actieve aanpak met voorlichting en beweging

Fysiotherapie bij Fysiotherapie Tjalling Smits kenmerkt zich door een actieve aanpak. Voorlichting en beweging zijn belangrijke aspecten. In een onderzoek kijk ik naar bewegingspatronen en door oefeningen proberen we de zwakke en sterke schakels in het lichaam weer met elkaar in balans te brengen. Ik ga hierin een stap verder dan de meeste fysiotherapiepraktijken en streef niet alleen naar het oplossen van de klacht maar ook naar herstel van volledige participatie in dagelijks leven en sport. Na een behandeltraject is het de bedoeling je niet meer terug te zien voor dezelfde klacht!



Klachtenvrij blijven

Na het behandeltraject ben je natuurlijk van harte welkom om personal training te gaan doen of om mee te doen in een small group les. Doordat de personal trainer en fysiotherapeut een en dezelfde persoon is, kun je veilig verder werken aan uw doelstellingen.



Vakbekwaam en klantgericht

Bij mij kun je terecht met alle klachten aan het bewegingsapparaat zoals rugklachten, knieklachten, schouderklachten of sportblessures, maar ook voor aandoeningen als obesitas, diabetes of COPD. Er is geen wachtlijst: je wordt in dezelfde week nog geholpen.

Sinds 1 januari 2006 is fysiotherapie direct toegankelijk. Dit betekent dat je ook zonder verwijsbrief van de arts direct terecht kunt bij de fysiotherapeut. De behandelingen vinden plaats in de praktijk, aan huis en in zorginstellingen. Voor de aan huis behandelingen geldt een medische indicatie en verwijzing.


Tjalling Smits

Mijn naam is Tjalling Smits, getrouwd en vader van 2 dochters. Ik heb een ruime ervaring, fysiotherapeut sinds 1990. Sindsdien ben ik continu werkzaam geweest in particuliere praktijken met voornamelijk orthopedische patiënten. Samen met een collega ben ik in 1995 een sportgezondheidscentrum begonnen, met als doel mensen met een beperking, blessure of drempelvrees voor de gewone sportschool aan het bewegen te krijgen.



Bewegingswetenschappen

Aan de Vrije Universiteit in Amsterdam heb ik in 1999 de studie bewegingswetenschappen afgerond. Mijn afstudeerrichtingen 'Gezondheidskunde met betrekking tot het menselijk bewegen' en 'Psychologie met betrekking tot het menselijk bewegen' hebben mijn kijk op het vak veranderd. Met deze kennis en ervaring toets ik de praktijk meer aan de theorie.


Functionele Personaltraining


Fysiotherapie


Functionele Small Group training


Mijn specialisaties

In de praktijk behandel ik alle voorkomende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Specialisaties zijn pre -en postoperatieve revalidatie, reconditionering van (sub) chronische rug- en nekklachten, sportrevalidatie, schoudertherapie en COPD. Ook in de behandeling van neurologische ziektebeelden als MS, CVA en M. Parkinson heb ik ruime ervaring.

Bij afwezigheid kunt u een mail sturen naar info@fysiotjallingsmits.nl of een boodschap inspreken (tel. 0223-693814) op het antwoordapparaat. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Fysiotherapie Tjalling Smits


Zuidstraat 11
1781 BR Den Helder

Tel: 0223 – 693814
Email: info@fysiotjallingsmits.nl



Openingstijden:

Maandag 09:00 – 13:00/19:00 - 21:00
Dinsdag 11:00 – 15:00
Woensdag 13:00 – 18:00/19:00 - 21:00
Donderdag 09:00 – 13:00
Vrijdag gesloten

Buiten de openingstijden altijd behandeling op afspraak mogelijk.
Ook ’s avonds en in het weekend.


Klachtenregeling: Fysiotherapie Tjalling Smits is aangesloten bij de klachtenregeling van de beroepsorganisatie. Download





  • Prijs zie omschrijving
  • Datum plaatsing 16-03-24
  • Adverteerder t. klomp
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 28-02-2008
  • Plaatsnaam Den Helder
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 31 x
  • Snelcode info 12572721

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail