camper,caravans den helder

RPR Camper & Caravan Service


RPR: succes dankzij service

RPR Camper & Caravanservice staat voor kennis, ervaring, maar bovenal voor service. Wij beseffen heel goed dat ons succes te danken is aan onze klanten. Zij hebben ons beloond voor onze dienstverlening die kortweg hier op neer komt: nu en nooit wordt hij of zij die bij ons aanklopt voor reparatie of onderhoud van een camper of caravan een nummer. Tegelijkertijd staat de kwaliteit buiten kijf. Elk van onze monteurs heeft niet alleen ruim twintig jaar ervaring, maar volgt ook cursussen in binnen- en buitenland om up-to-date te blijven. Daarnaast genieten wij via een samenwerkingsverband van een selecte groep erkende schadeherstellers onder de naam Omnia schadesturing van veel bekende verzekeraars. Wordt kortom ook RPR-‘lid’ en geniet van de koffie en de ‘grote verhalen’ in ons sfeervolle kantoor, terwijl onze monteurs uw voertuig spic en span in orde maken
Voor oa regio Schagen ,Callantsoog,Petten,t zand ,warmenhuizen ,tuitjehorn


Nieuw bij RPR: wij bieden nu ook de service van een camper- en caravanstalling! Informeer bij ons naar de mogelijkheden!


Campers en caravans zijn, net als bij auto’s, technisch veel geavanceerder dan tien jaar geleden. Tegenwoordig kunnen alle gemakken en luxe waarvan u thuis geniet ook in uw camper of caravan gebouwd worden. Denk hierbij aan audioapparatuur, de televisie en schotelsystemen; u mist nooit meer uw favoriete programma! Maar ook de airco of de Caravan Mover is geen overbodige luxe meer. Verder is RPR Camper & Caravan Service sinds kort preferred supplier, zowel op het gebied van kennisoverdracht, installatie als reparatie, van het Italiaanse bedrijf Teleco. Dat is marktleider op het gebied van schotel- en internetsystemen. RPR Camper & Caravan Service kan u kortom op maat adviseren hoe uw ontvangst in uw camper of caravan te optimaliseren en kan u in het praktische vervolgtraject totaal ontzorgen.

Hieronder volgt een kleine greep uit de accessoires die RPR Camper & Caravan Service
voor u kan monteren:
truma combi 50vinkje Teleco satelliet- en internetsystemen
Achteruitrijcamera's
Aircosystemen
beveiliging
fietsendragers
Led tv's
Caravan movers
12V Energiesystemen
Zonnepanelen
Luchtvering
E&P levelsystemen


Ons adres:
Debbemeerweg 8
1749 DK Warmenhuizen

T: 0224 - 552036
F: 0224 - 552115
E: info@rprcamperservice.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag:
09:00 - 15:00 uur

Neem voor verdere informatie en aanbiedingen contact met ons op.
  • Prijs zie omschrijving
  • Datum plaatsing 13-07-20
  • Adverteerder t. klomp
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 28-02-2008
  • Plaatsnaam Den Helder
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 187 x
  • Snelcode info 17061413

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail