zorg en hulpmiddelen den helder

https://www.zorgoutletdebetue.com/

Zorgoutlet De Betue, Helpt beter verder leven


Zorgoutlet De Betue is een betrokken en professionele regionale aanbieder van nieuwe en gebruikte zorg- en hulpmiddelen. Naast verkoop, verhuren wij ook hulpmiddelen. In onze showroom vindt u een ruim aanbod van scootmobielen, rollators, aangepast bestek, bedden, trapliften en overige hulpmiddelen. In onze showroom kunt u hulpmiddelen proberen voor u een keuze maakt. Dit is wel zo prettig voordat u een (grote) investering doet.

Onze showroom heeft ook een levensechte thuissituatie, waarin u kunt ervaren hoe het met moderne observatie- en communicatiemiddelen mogelijk is om bijvoorbeeld iemand met een dementie syndroom langer thuis te laten wonen. Deze apparatuur ontzorgt u enorm. De apparatuur garandeert niet dat er niets gebeurt, maar u kunt met minder spanning even boodschappen halen op of afstand bepalen of er direct iemand moet kijken bij de zorgbehoevende.

Al onze gebruikte producten worden zorgvuldig gecontroleerd door specialisten voor deze in de showroom te koop aan worden geboden. Alle kwetsbare punten van een product krijgen extra zorg. Bij scootmobiels wordt een testrapport geleverd.

Gebruikte en nieuwe producten krijgen bij ons garantie. Het is bij zorgoutlet De Betue mogelijk om een verzekering af te sluiten en een 24/7 pechhulp af te sluiten.

Het aanschaffen van een hulpmiddel moet zorgvuldig gebeuren. Vaak doen mensen dit voor het eerst in hun leven. Het is aan te bevelen om een afspraak te maken. We bespreken dan waar, wat en hoe vaak u iets gaat gebruiken zodat wij het best bijpassende product aan kunnen bieden. Bij complexe zaken schakelen wij een ergotherapeut in.

Voor de inkoop of in ontvangst name van gebruikte producten maken wij een afspraak. In overleg maken we de keuze of wij deze in consignatie verkopen of dat Zorgoutlet De Betue uw hulpmiddel overneemt.

Wij begrijpen goed dat u uw kind(eren) of iemand anders mee wil nemen naar onze showroom. Het is daarom ook mogelijk om in de avonduren of op zaterdag een afspraak te maken als dit beter uitkomt. Wij halen en bezorgen ook spullen die u bij ons heeft gekocht of wil verkopen.

U bent welkom bij Zorgoutlet De Betue, we maken graag een vers bakje koffie voor u.

PRODUKTEN:

#Scootmobielen
#Electrische brommobiel
#Alarm,dementie,geheugen
#rolstoelen
#krukken


VERHUUR

Wij verhuren vrijwel alle producten die u kunt vinden onder het tabblad "onze hulpmiddelen". Staat het product wat u wilt huren niet in ons assortiment? Mail of bel ons en wij zorgen dat het hulpmiddel alsnog bij u komt.

Onze huur voorwaarden vind u bij onze algemene voorwaarden. Huren kan al vanaf 1 dag.

Bent u op de hoogte wanneer uw revalidatie start? Reserveer dan tijdig. In geval van nood kunt u bellen naar ons servicenummer 0223 754969. Zorgoutlet De Betue bezorgt ook hulpmiddelen bij u thuis. Wij verhuren ook hulpmiddelen voor kinderen.

Huur tarieven op aanvraag.

Inkoop producten door Zorgoutlet De Betue

Zorgoutlet De Betue koopt zorg- en hulpmiddelen in. We beoordelen de producten die u aanbiedt en bieden een eerlijke vergoeding. Als u ons bod accepteert ontvangt u onze inkoopnota. Daarop staat ook de BTW die wij moeten afdragen vermeld. U kunt uw product later terugzien in onze showroom. De prijs die er dán aanhangt is inclusief BTW, eventuele revisie,
garantieverlening en service. Inderdaad, een verschil tussen hetgeen ú ontving en de nieuwe eigenaar aan ons betaalt. Logisch toch?

Adresgegevens

Nieuweweg 3, Anna Paulowna, Nederland
KvK nr. 76473813 Bankgegevens: NL46KNAB0257095055
0223 754969 - Zorgoutlet De Betue
06 132 77 9 33 - Indien niet bereikbaar
info@zorgoutletdebetue.nl
I.v.m. de Corona crisis aangepaste openingstijden. Maandag gesloten, alleen open op afspraak. Dinsdag t/m zaterdag 10.00 - 14.00 uur. Bezoek van onze winkel na 14.00 uur mogelijk op afspraak.
Maandag
Dinsdag 10.00 - 17.30 uur
Woensdag 10.00 - 17.30 uur
Donderdag 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 15.00 uur
Zondag Gesloten

Tussen 12.30 – 13.00 uur zijn wij gesloten i.v.m. lunchpauze (uitgezonderd zaterdag).

Gesloten of eerder gesloten:
- 25 juli 2020 t/m 10 augustus 2020
- 22 december 2020 t/m 4 januari 202


  • Prijs zie omschrijving
  • Datum plaatsing 17-09-23
  • Adverteerder t. klomp
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 28-02-2008
  • Plaatsnaam Den Helder
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 1023 x
  • Snelcode info 17285785

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail