apotheek den helder en julianadorp

https://www.apotheekzuiderhaaks.nl


Ons team

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Via de site vindt u algemene informatie. Voor meer specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen
.
AH MedicalDesk

Regel uw recept via de AH MedicalDesk

Albert Heijn is samen met Apotheek Zuiderhaaks de MedicalDesk gestart. De MedicalDesk vindt u in de MedicalDeskAlbert Heijn supermarkten aan de Marsdiepstraat en aan de Meeuwenstraat in Den Helder (AH Dreijer en AH Boonstra). U kunt daar uw recept inleveren, en later weer ophalen. Doet u in het weekend uw boodschappen? ’s Avonds nog even naar Albert Heijn? Bovenstaande winkels zijn geopend op alle dagen van 8.00 tot 22.00 uur. Op vrijwel alle zondagen van 10.00 tot 18.00 uur.

De medicijnen worden gewoon klaargemaakt in Apotheek Zuiderhaaks. Ook de medicatiebewaking wordt volledig door Apotheek Zuiderhaaks uitgevoerd. Zo nodig wordt overlegd met de arts, bijvoorbeeld als medicijnen niet samen gebruikt mogen worden. De service is verder zoals u al van ons gewend bent.

Als uw medicijnen niet of niet geheel vergoed worden, krijgt u een rekening van de apotheek. U hoeft dus bij Albert Heijn niet af te rekenen. Als u uw recept op weekdagen* voor 13.00 uu inlevert, kunt u uw medicijnen 2 werkdagen later, na 14.00 uur ophalen.
En heeft u bij het afhalen vragen over uw medicijnen? Neemt u dan contact op met de apotheek.
Weer een extra service van Service Apotheek Zuiderhaaks.
Voor meer informatie, zie ook www.MedicalDesk.nl.

Route Apotheek Zuiderhaaks

Apotheek Zuiderhaaks is uitstekend te bereiken. Er is voldoende gratis parkeerruimte in de buurt. Bovendien zijn wij makkelijk toegankelijk voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel. Direct voor de deur bevinden zich twee parkeerplaatsen voor minder validen.

Marsdiepstraat 292
1784 AW Den Helder
Tel:0223-623132
E-mail: info@apotheekzuiderhaaks.nl


  • Prijs zie omschrijving
  • Datum plaatsing 09-07-24
  • Adverteerder t. klomp
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 28-02-2008
  • Plaatsnaam Den Helder
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 806 x
  • Snelcode info 17286076

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail