verhuisdozen huren Schagen

www.verhuisshopschagen.nl

Welkom bij Verhuisshop Schagen!

Een goed begin is het halve werk!
Een goed begin van uw verhuizing start met een bezoek aan Verhuisshop Schagen met een uitgebreid assortiment aan verhuisdozen, verhuisdekens, noppenfolie en handig inpakmateriaal.
Verhuizen hoeft niet duur te zijn! Ook zo geschrokken wat een simpele verhuisdoos moet kosten? Verhuizen duur? Niet bij ons! Onze professionele autolock verhuisdoos koopt u voor slechts € 1,79.

Maak uw verhuizing gemakkelijker.
U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment hulpmiddelen om uw verhuizing te vergemakkelijken. Van een witgoed zak, verhuisdeken, steekwagens, platte kar, dichte aanhangwagen tot en met een bakwagen met laadklep of zelfs een bemande verhuislift.
NIEUW, nu kunt u ook terecht voor de huur van een verhuislift bij Verhuisshop Schagen.
Vloerbescherming.
Waar verhuist wordt ook vaak geklust denk aan schilderen of misschien zelfs renoveren. Heeft u de pech en heeft u slecht weer met het verhuizen? Bescherm uw vloeren! Nieuw in ons assortiment rollen stucloper. Perfecte bescherming van uw vloeren. Vanaf € 18,50 / 25 m2.
Alles voor uw verhuizing.
Ons assortiment is erg compleet met voor elke budget prima verhuisdozen al vanaf € 0,99 ct, verhuisdekens met korting, inpakmateriaal zoals inpakpapier, tape en tapedispensers, archiefdozen, boekendozen, noppenfolie, meubelhoezen, matrashoezen, stucloper / protectiekarton, kledingboxen, garderobeboxen, voordelige en complete verhuispakketten en met onze eigen unieke bezorgservice desgewenst altijd snel bij u thuis afgeleverd.
Een prima start van uw verhuizing!

Verhuisshop Schagen | Witte Paal 202 | 1742 LA te Schagen | 0224 - 227269

Verhuisshop Schagen is maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur

Verhuisdozen huren.
Iedereen die gaat verhuizen stelt zich de vraag tijdens de voorbereiding gaan we de verhuisdozen huren of verhuisdozen kopen. Het omslag punt ligt om en nabij de 8 weken. Kunt u dus in 8 weken alles inpakken / verhuizen en weer uitpakken en de huur verhuisdozen retourneren dan is verhuisdozen huren bij Verhuisshop Schagen goedkoper dan verhuisdozen kopen.
Verhuisdozen huren bij Verhuisshop Schagen, altijd uit voorraad.
Voor- en tegens van verhuisdozen huren.

Verhuisdozen huren
heeft als voordeel dat je na de verhuizing niet met een stapel dozen blijft zitten. Tevens is het milieuaspect vriendelijker omdat de huur verhuisdozen meerdere keren worden gebruikt. En redt u het uitpakken niet binnen de door u gekozen huurperiode, geen probleem bij Verhuisshop Schagen kunt u altijd voordelig de huur verlengen voor slechts € 0,10 ct / doos / week. Voor uw gemak bij uw thuisbezorgd en na afloop komen wij de verhuisdozen weer ophalen.

Verhuisdozen kopen heeft dus als voordeel dat u in uw eigen tempo alles kunt uitpakken. Tevens is het voordeel dat je verhuisdozen op zolder kan laten staan die je niet hoeft uit te pakken, dus je hebt gelijk verhuisdozen voor opslag. Nadeel is dat je achteraf met een stapel karton zit.
Bij Verhuisshop Schagen kunt u terecht voor de huur van verhuisdozen, meubelhondjes, verhuisdekens, steekwagens zowel voor een korte periode (bijv. een weekend) of langere tijd.
Naar keuze kunt u bij ons terecht voor de huur van de kartonnen "verhuizers" verhuisdoos of voor de huur van kunststof verhuiskratten. Op afspraak ook bij u thuisbezorgd en na afloop van de huurperiode komen wij de huur verhuisdozen weer op uw nieuwe adres ophalen. Voor uw gemak.

Verhuisshop Schagen ook voor huur van professionele verhuisdozen. Al vanaf slechts € 0,60 ct / doos / 2 weken.

Verhuisdozen huren
Huur van verhuisdozen bij huisshop Schagen. Wij verhuren enkel de professionele verhuisdoos met de drie dubbele insteekbodem en boven een autolock sluiting. Deze klassieke verhuisdoos met insteekbodem prima geschikt voor meermalig gebruik.
Een zelfsluitende professionele verhuisdoos (de "verhuizers" verhuisdoos). Zware dubbel golf uitvoering, 7 mm dik bruin karton. Uiteraard handvatten, kleur bruin. Opdruk “Verhuisbox” en keuze vakjes.
Maat; 48 x 36 x 38
Onder en bovenzijde met de bekende V-sluiting, autolock sluiting. Een 3 dubbele insteekbodem zelfsluitende, draagvermogen tot 40 kg! Vol prima stapelbaar. Deze verhuisdoos is prima geschikt om meerder malen te hergebruiken.
Voor bedrijven ook ideaal voor uw kantoor verhuizing, er passen tot 8 volle ordners (rug om en om) in één doos. Deze professionele verhuisdoos kunt u huren voor elke gewenste periode. Kort (bijv. een weekend of langere tijd tot bijvoorbeeld 10 weken). Mocht de gekozen huurperiode te kort blijken, huur verlenging is bij ons nooit geen probleem.
Bij afhalen van de verhuisdoos voor huur betaalt u enkel de borg van € 2,00 per verhuisdoos. Achteraf kunt u retourpinnen en worden de huurkosten verrekend.
Bestel hier handige blanco etiketten mee (er mag niet op onze huur verhuisdozen worden geschreven).
Prijzen voor het huren van professionele verhuisdozen
Huur tot en met 2 weken € 0,60 ct / doos.
Huur tot en met 4 weken € 0,70 ct / doos.
Huur tot en met 6 weken € 0,80 ct / doos.
Huur tot en met 8 weken € 0,90 ct / doos.
Lees hier verder alle informatie over borgstelling - huur verlenging - retour afhalen van huurartikelen.

Kunststof verhuisdozen huren.

Al vanaf € 1,75 / verhuisbak / 2 weken
Bestel hier uw kunststof verhuisbakken in onze webshop
Nieuw in ons assortiment verhuur van kunststof verhuisdozen! Ook wel genoemd verhuiskratten of verhuisboxen. Een sterke kunststof verhuiskrat voor meer bescherming tijdens uw verhuizing.
Om tegemoet te komen aan de vraag en wensen van enkele (zakelijke) klanten hebben wij nu ook de beschikking over kunststof verhuisdozen. Deze extra stevige plastic verhuisbakken met deksel zijn perfect voor degene die zwaardere spullen moet verhuizen. Ideaal voor bv. Bibliotheken en/of (semi) overheidsinstelling.
Kunststof verhuisbakken met een hoog draagvermogen, meer dan een gangbare kartonnen verhuisdoos.
Voor de particulier heeft het huren van kunststof verhuisdozen als voordeel boven kartonnen dozen het gemak in gebruik. Extra sterk, zelfsluitende deksels, stapelbaar en til gemak. Maat van deze kunststof verhuisdoos is; 60 * 40 * 32 cm. Een volume van een 76 liter! In vergelijking met een standaard verhuisdoos maar liefst 20 liter meer volume!
Ruim op voorraad bij Verhuisshop Schagen. Prijs al vanaf € 1,75 / bak / voor 2 weken huur!
Levering enkel in ons thuisregio - Noord Holland.
BESTEL EENVOUDIG IN ONZE SPECIALISTISCHE WEBSHOP DEZE HANDIGE VERHUISKRATTEN
www.verhuisshopschagen.nl
  • Prijs zie omschrijving
  • Datum plaatsing 09-05-24
  • Adverteerder Koopplein Den Helder
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 28-07-2016
  • Plaatsnaam Schagen
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 47 x
  • Snelcode info 22934015

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail