Woningontruimen Rotterdam Biedt totaaloplossing


Woningontruimen Rotterdam is al ruim 12 jaar specialist in het ontruimen van huur- en koopwoningen, verpleeghuiskamers en bedrijfspanden in de regio Rotterdam, inclusief gemeentes als Spijkenisse, Hoogvliet, Nieuwerkerk aan den IJssel, Ridderkerk, Barendrecht, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Overschie, Schiebroek, Zevenkamp, Hillegersberg, Kralingen, Vlaardingen, Maassluis, Maasland, Rhoon, en Poortugaal.

Wij kunnen u helpen met woningontruimingen, opruimen, verhuizingen en opslag van inboedel in de regio Rotterdam. Wij zorgen voor (de)monteren van meubilair, inpakken, alles afvoeren, en herstelwerkzaamheden zoals verwijderen van vloerbedekking, lampen, gordijnen, gaatjes dichtmaken, etc. Wij werken netjes, nemen alles mee en leveren bezemschoon op.

Ook als u op 6e etage woont in centrum Rotterdam; wij komen overal en niets is teveel gevraagd. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

U krijgt van tevoren een duidelijke offerte met een totaalprijs, dus nooit verborgen kosten achteraf. Een factuur volgt ook pas na voltooiing werkzaamheden en wij vragen niets vooraf!

Steun een goed doel! Bruikbare meubelen en andere spullen die overblijven brengen wij graag naar goede doelen. Zo krijgen uw spullen een tweede leven. Wij staan voor duurzaamheid en hergebruik.

Zijn er spullen van waarde die u misschien wilt verkopen, dan kunnen wij deze van u overnemen en meteen meenemen.

Wilt u een gratis vrijblijvende offerte? Bel 06 38 31 80 14 of info@woningontruiming.net

 

Bekijk de website van de adverteerder

Verzekeren