Samsung WB600 Black camera

De Samsung WB600 is voor een breed publiek geschikt. Dit toestel heeft een groothoeklens met een stevige zoom voor de reizende fotograaf. Hij heeft handmatige instellingsmogelijkheden voor de experimenterende creatieveling. En hij heeft Smart Auto 2.0, die automatisch met de juiste instellingen de mooiste foto's maakt, voor de beginner. De WB600 blijft voor iedereen een interessant toestel. Veelzijdigheid wordt hier in de breedste zin toegepast. En dan bedoelen we ook letterlijk breed. Want de Schneider 24 mm groothoeklens met 15x optische zoom pakt veel meer beeld in een opname. Met zo'n lens kan je meer vertellen over het moment en de omgeving in één foto en is het gemakkelijk jezelf weer terug te brengen naar het moment. Het bereik van 24 - 360 maakt hem zowel geschikt voor mooie portretten als uitgestrekte landschappen.

De Samsung WB600 is een kleine 11 cm breed en 6 cm hoog. En toch kan deze kleine camera een zoombereik van 15x omvatten. Je zal echter wel merken dat zo'n bereik moeilijk stil te houden is wanneer je volledig ingezoomd bent. En zeker wanneer je een lichtgewicht als de WB600 in je handen hebt. Gelukkig houdt Samsung daar rekening mee. Deze superzoom heeft namelijk een dubbele beeldstabilisator. Dual Image Stabilization maakt gebruik van zowel optische als digitale stabilisatie om alle beelden helder te houden. Deze stabilisatie geeft je ook veel meer vrijheid om flink met de handmatige instellingen te experimenteren. De Diafragmaprioriteit, Sluiterprioriteit en Handmatig geven je controle over contrast, belichting en beweging.

De Samsung WB600 heeft een filmfunctie. De superzoom maakt deze bewegende beelden in een resolutie van 1280 x 720 (HD Ready 720p) met 30 frames per seconde. Ook deze functie heeft een aantal effecten ter beschikking. De preview en het resultaat bekijk je op het 3 inch LCD-scherm. Deze vertoning zal niet verstoord worden door een beetje zonlicht. Het scherm is voorzien van de intelligente helderheidfunctie. Deze past de helderheid van de monitor aan het omgevingslicht aan. Zo heb je overal helder zicht op je compositie. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan wanneer je de Samsung WB600 via HDMI aan een HDTV hebt aangesloten.

- HD ready (720p)
- 12 MP effectief megapixels
- 15x optische zoom

Handleiding op internet makkelijk te vinden.


Verzendkosten en risico zijn voor koper.

Kijk ook eens bij mijn andere advertenties.

Wij lezen zondag geen mail en verkopen ook niet.
  • Prijs € 85
  • Datum plaatsing 05-04-24
  • Adverteerder J. Maliepaard
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 16-07-2012
  • Plaatsnaam Goeree-Overflakkee
  • Telefoon 06
  • Bekeken 25 x
  • Snelcode info 26645252

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Bezorgservice