Toyota Auris Touring Sports Hybride 2019

NU IN PRIJS VERLAAGD ! Prima vakantie auto voor het hele gezin en lekker zuinig , wat wil je nog meer ! NU IN PRIJS VERLAAGD !
De eendrachtige samenwerking van de benzinemotor en de elektromotor geeft deze Toyota Auris Touring Sports zijn geweldige rijkwaliteiten. Zijwaartse g-krachten worden solide opgevangen door de sportstoelen. In deze Toyota profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

Ook achter de auto geen verrassingen bij het inparkeren. Daarvoor zorgt de achteruitrijcamera. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Achter het stuur van deze Toyota bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Nooit te snel, altijd constant: dat is het voordeel van de aanwezige cruise control. Deze Toyota Auris Touring Sports is voorzien van keyless entry, waardoor de portieren en achterklep vanzelf open gaan als u in de nabijheid komt. Natuurlijk behoren full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. Met voorzieningen als hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.
ABS
Achteruitrijcamera
Adaptieve lichten
Airbags
Airconditioning
Bluetooth
Boordcomputer
Centrale vergrendeling
Climate control
Cruise Control
Dakrails
Elektrische buitenspiegels
Elektrische ramen
Emergency brake assist
Isofix
Keyless entry
LED verlichting
Lane Departure Warning
Lichtmetalen velgen
Lichtsensor
Metallic lak
Mistlampen
Navigatiesysteem
Parkeercamera
Radio
Regensensor
Start-stop-systeem
Traction-control
USB
Verkeersbordherkenning
Verwarmde buitenspiegels

Door het gecombineerde systeem van benzine/accu (hybride) is het verbruik tussen de 1:17 en 1:25 , dus een zeer zuinige auto !

Bouwjaar: 2019

Brandstof : Hybride Elektrisch/Benzine

Verbruik : 24.4 km/l

CO-2 uitstoot : 116 g/km

Emissieklasse :Euro 6
Energielabel : A

Volledig onderhoud bijgehouden, eerste 3 jaar bij de dealer. Onderhoudsboekje er bij en ingevuld , aangevuld met onderhoudsrekeningen.
2 afstandsbedieningen(sleutels)

Bij vragen, stuur gerust een mailtje. Bezichtiging en proefrit altijd mogelijk. Aub geen onzin biedingen.
  • Prijs € 15.950
  • Datum plaatsing 11-06-24
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder EJB
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 29-06-2006
  • Plaatsnaam Texel
  • Telefoon 0222
  • Bekeken 266 x
  • Snelcode info 26647658

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Financieren