Vangst van de dag voor liefhebbers van vis
Paperback, uitgave 2001, 128 blz. Met kleurenfoto's. Zeer lichte gebruikssporen; in goede staat. Verzendkosten (3,65 euro) zijn voor de koper. [Z2]
Visrecepten met richtlijnen voor het herkennen van verse vis, bewaren, schoonmaken, ook voor schelp- en schaaldieren en met aandacht voor diverse bereidingswijzen in het algemeen als koken, grillen, stomen enz. De recepten staan gerangschikt op soort: bouillons, soepen, sauzen, salsa's en boters, soepen en bijgerechten en op soort vis: platvis, rondvis, diepzeevis, schelp- en schaaldieren. De meeste recepten op twee pagina's; op de een een mooie gerechtfoto, de tegenoverliggende met het recept. De toelichting is vetgedrukt, ingredienten staan in de marge, opgave aantal eters, alternatieven voor de opgegeven vis, wijnadvies en aanbevolen bijgerechten. Tot slot een verklarende lijst met diverse vissen en schaaldieren. Hoewel gericht op verkrijgbare vis aan de Amerikaanse oostkust (Florida) door de opgegeven alternatieven ook hier bruikbaar. Goed vertaald, actuele fotostyling. Met register. (Biblion recensie)
Verzending:
Verzending zal plaatsvinden van dinsdag tot en met zaterdag.
Combinatievoordeel:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 3,65/4,20 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 6,45 euro bezorging thuis of 5,45 euro ophalen bij een DHL-servicepoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)
Kijk ook eens naar mijn andere advertenties
P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.
Visrecepten met richtlijnen voor het herkennen van verse vis, bewaren, schoonmaken, ook voor schelp- en schaaldieren en met aandacht voor diverse bereidingswijzen in het algemeen als koken, grillen, stomen enz. De recepten staan gerangschikt op soort: bouillons, soepen, sauzen, salsa's en boters, soepen en bijgerechten en op soort vis: platvis, rondvis, diepzeevis, schelp- en schaaldieren. De meeste recepten op twee pagina's; op de een een mooie gerechtfoto, de tegenoverliggende met het recept. De toelichting is vetgedrukt, ingredienten staan in de marge, opgave aantal eters, alternatieven voor de opgegeven vis, wijnadvies en aanbevolen bijgerechten. Tot slot een verklarende lijst met diverse vissen en schaaldieren. Hoewel gericht op verkrijgbare vis aan de Amerikaanse oostkust (Florida) door de opgegeven alternatieven ook hier bruikbaar. Goed vertaald, actuele fotostyling. Met register. (Biblion recensie)
Verzending:
Verzending zal plaatsvinden van dinsdag tot en met zaterdag.
Combinatievoordeel:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 3,65/4,20 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 6,45 euro bezorging thuis of 5,45 euro ophalen bij een DHL-servicepoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)
Kijk ook eens naar mijn andere advertenties
P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.