Slotboom Media

Slotboom Media

Dorpstraat 37

6871 AB, Renkum

www.slotboommedia.nl

 

 

 

 

Slotboom Media helpt bij het realiseren van uw website of uw eigen webwinkel.
Door middel van diverse open source systemen kunnen wij tegen een zeer scherp tarief onze diensten aan u aanbieden.

Open Source.. Wat is dat?

Open source software wil zeggen dat deze software voor iedereen vrij toegankelijk is. Het voordeel hiervan is dat de gebruiker van deze software hier zeer lage kosten aan heeft maar wel veel gemak ervaart.

Voor veel mensen is het erg lastig om deze gratis software dusdanig in te zetten zodat hun project goed tot zijn recht komt. Vaak krijgen wij dan ook de vraag of wij dit voor onze klanten kunnen doen zodat zij optimaal kunnen profiteren van een professioneel werkende internetsite tegenover lage kosten.

Wij werken onder andere met de volgende open source software:

  • Luondo
  • Wordpress

 En wat kost dat dan?

Aangezien ieder project weer verschillend is hebben wij speciale pakketten samengesteld waaruit onze klanten kunnen kiezen.
Want, de een heeft wellicht alleen advies over de kleuren van zijn/haar website/winkel nodig terwijl de ander het hele project door ons wil laten opbouwen.

Omdat wij met vaste pakketten werken hebben wij dus ook vaste prijzen waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan en gemakkelijk kunt kiezen en bestellen. Snel, eenvoudig, professioneel.

Wij behandelen iedere opdracht per telefoon.
In de praktijk werkt het als volgt:
Wanneer u een bestelling heeft geplaatst nemen wij telefonisch contact met u op waarin we uw wensen doorspreken. Uw wensen zijn het startpunt van het project en met deze wensen gaan wij aan de slag. Wij hebben voor deze manier van werken gekozen omdat we zo de kosten voor u zo laag mogelijk kunnen houden zonder dat dit teniet doet aan de kwaliteit en professionaliteit.

Heeft u specifieke vragen of kunt u niet uit de voeten met onze standaardpakketten?
Neem dan even contact met ons op.
 
Bedrijfshistorie:

Slotboom Media is een klein bedrijf wat in 2008 is opgestart door Jan-Willem Slotboom. Toen was de naam van het bedrijf nog “Slotboom Stores”

In het begin heeft Slotboom Stores diverse webwinkels zeer succesvol gerund en in de loop der jaren kwamen daar steeds meer activiteiten bij zoals grafisch ontwerp, webontwerp en advies en diverse internetprojecten waaronder koopplein.nl/renkum, mp4-store.nl en onderbroekengigant.nl

In 2010 is de naam van het bedrijf, mede door al deze activiteiten, gewijzigd in “Slotboom Media”. Inmiddels heeft Slotboom Media al vele succesvolle projecten in zijn portfolio.