Huis & Bungalow 1-in-a-lifetime NATURA eigen grond Hongarij…

ZONDER MAKELAAR!

OOK NET AFGEPRIJST!

VRAAG ONS ALSTUBLIEFT OM MEER INFORMATIE EN FOTO'S!

Een moeilijk in één advertentie te omschrijven once-in-a-life-time vastgoed te koop. Te veel om op te noemen. Door privé omstandigheden met familie gaan we ons geliefde thuis in Hongarije verkopen, om terug naar Nederland te gaan. Om reden van veel achterstallig onderhoud is besloten om 40.000,- euro er af te prijzen van de prijs, dus 245.000,- euro vaste prijs.

Geheel vrijstaand woonhuis van ongeveer 85 m2 met een tweede geheel vrijstaande woning er tegenover van ongeveer 40 m2 plus diverse aangesloten bijgebouwen op 6.495 m2 eigen grond met veel privacy in Nationaal Park Duna Drava (Natura 2000 vogelgebied), hartje Mecsek, een kilometer ten zuiden van Kisvaszar, ook bekend als de Stierenvallei (Bikág völgy) in Zuidwest Hongarije.

Terracotta kleurig huis: Nieuw dak, buitenmuren geïsoleerd (zomer en winter behagelijk), dubbelglas in draai en kiep ramen, centrale vloerverwarming op elektrische ketel, gezellige houtkachel, eigen septictank, eigen moderne elektriciteitsmeters, alles gelijkvloers;
zeer riante woonkamer met een twee stel openslaande deuren naar bijna net zo riante overdekte veranda, bijkeuken/voorraadkamer/washok, slaapkamer achter en slaapkamer/kleedkamer in het midden van het huis,
keuken in landelijke stijl heeft elektrische kookplaat met afzuigkap, inbouwoven, bescheiden inbouwkoelkast, spoelkeukenkraan, groot werkblad, meerdere stopcontactpunten, mogelijkheid voor vaatwasser;
apart toilet en badkamer met ligbad, wastafel met meubel.

Geel kleurig huis: Nieuw dak, buitenmuren geïsoleerd (zomer en winter behagelijk), dubbelglas, houtkachel, twee woonlagen, sanitair (hoofdkraan van het gele huis dient te worden vervangen en sanitair nagekeken door loodgieter);
carport, berging, paardenhuis (eenvoudig om te bouwen tot extra vakantiestudio), gereedschapshok, twee paardenhokken achter.

Beide huizen ontvangen leidingwater door middel van elektrische hydrofoor (waterpomp). Veel eigen parkeergelegenheid. Op het midden van het terrein is een gemeentelijke straatlantaarn/terreinlamp. Twee velden in te richten als paardenvelden, voedselbos of recreatie-terrein. Poort en oprijlaan. Diverse bomen, planten en kruiden, waaronder appel, peer, mini pruim, tamme kastanje, bramen, besjes, daslook, guldenroede, dennen, sparren, coniferen, eiken, beuken, acacia en nog veel meer. Stenen BBQ, vijvertje.

Goede afstand van de rustige doorgaande weg naar winkelsteden Komló en Dombóvár (13 tot 15 kilometer rijden) waar moderne supermarkten, winkels en restaurants zijn.

– Veel privacy en afstand tot de buren;
– Huidige eigenaar heeft er 8 jaren met plezier gewoond;
– Verkoop zonder makelaar;
– Verkoper betaalt advocaatkosten van Engelstalige advocaat;
– Verkoper helpt bij overdracht, aanvraag lakcím, wifi, etc.;
– Bouw-, verbouw- en woon-vergunningen in begeleverde administratie en op bouwkantoor Sásd;
– Te gebruiken als woonadres en bedrijfsadres;
– U koopt het zoals u het ziet, zoals gebruikelijk in Hongarije;
– Onderdeel van koop: o.a. goed onderhouden zitmaaier, diverse meubels;
– Direct te betrekken vanaf begin november 2024;
– Koop en overdracht kan desgewenst eventueel geregeld worden in één werkdag;
– Adres: 7381 Kisvaszar, Bikág völgy 7, kadasternummer: 0136/2 Kisvaszar, külterület.

Neem contact met ons op en vraag dan om meer foto's en ons blog. Als u vragen heeft, stel die dan gerust. Een bezichtigingsafspraak is alleen nuttig als u al het geld van de koopsom heeft, maar niet als het vrij komen van de financiële middelen nog maanden moet duren.
  • Prijs € 285.000
  • Datum plaatsing 06-10-24
  • Adverteerder Engels Familie, Carla en…
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 06-10-2024
  • Plaatsnaam Apeldoorn
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 9 x
  • Snelcode info 26654532

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.

Financieren
Verzekeren