Zakelijk adverteren

Algemene informatie

Opvallende advertenties

Kaderadvertenties op Koopplein.nl vallen op. De advertenties staan in het midden van de content. Bij de meeste media betaal je daar 3 maal het normale tarief voor! Door in de juiste (sub)rubriek te adverteren, adverteer je op Koopplein.nl binnen je eigen branche en hiermee dus precies in het interesse gebied van de bezoekers. Daarnaast zijn de advertenties, in tegenstelling tot de traditionele media, altijd klikbaar en 'staan' je klanten dus snel en eenvoudig bij je binnen. Waar vind je een advertentieplaats met een hogere attentiewaarde?

Koopintentie
Bezoekers van Koopplein.nl hebben een koopintentie. Zij bevinden zich aan het einde van de koopcyclus en staan open voor een goed aanbod of idee. Dat maakt je advertentie effectiever dan in een medium dat vooral op informatieverstrekking is gericht. Kortom: een perfecte omgeving om je product of dienst onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten.

Verhoog de ranking van je eigen website
Er zijn meer dan 6.000.000 .nl domeinnamen geregistreerd. Koopplein.nl wordt gewaardeerd als een snelle website. Wanneer je bij Koopplein.nl adverteert, word je site gratis (door)gelinkt en verhoog je hiermee de positie van je eigen website bij de internet zoekmachines waaronder Google.

Advertentiemogelijkheden

Tegels; voor een breed en diep bereik
Op een opvallende plaats in de rubriek(en) van je keuze worden de Tegels van 250x250px tussen de particuliere content getoond. Alle Tegels worden random weergegeven in de populairste rubriek 'Laatste advertenties'.

XL Tegels; val extra op met een grote XL Tegel
Iedere Rubriek kent slechts 2 XL Tegels welke altijd direct onder de laatste rubrieksadvertentie worden getoond. Met deze forse XL Tegel van 300x250px kun je zowel heel breed als heel diep adverteren. De keuze is aan de klant. De Tegels in de 'Uitgelicht' rubrieken en op de Homepage worden random getoond in onze populairste rubriek 'Laatste advertenties'.

 
Banners; Breed of diep adverteren
Je advertentie midden tussen de populaire rubrieksadvertenties op een overzichtspagina, dat heb je met een banner. Een zeer opvallende manier van promotie van je product of dienst. Een gratis link brengt potentiële klanten direct naar je website of bedrijfspagina op Koopplein.nl. Het desktopformaat is maar liefst 970x90px. En, voor hetzelfde geld word je banner in het populaire formaat van 320x100px op mobiel getoond.

Topbanners; altijd op de eerste positie!
Voor een Topbanneer geldt hetzelfde als een 'gewone' Banner zoals hierboven beschreven. Met dit verschil dat deze altijd bovenaan de pagina wordt weergegeven in de 'Uigelicht Rubrieken'. Hiervan zijn maar een paar posities beschikbaar. De Topbanners worden altijd random getoond in onze populairste rubriek 'Laatste advertenties'.

SEO Bedrijfspagina
Op lokaal niveau kan een bedrijfspagina worden aangemaakt welke heel goed wordt gewaardeerd door zoekmachines zoals Google. Veelal zal jouw pagina na enkele weken op (een van) de eerste pagina’s van de zoekmachines worden getoond. Laat je uitgebreid informeren met betrekking tot deze unieke mogelijkheid.

Zoekwoorden
Bovengenoemde advertentiemogelijkheden zijn allen te voorzien van zoekwoorden (keywords). Wanneer er op de betreffende site gezocht wordt naar een bepaald product of dienst, kunnen je advertenties ook in het zoekresultaat zichtbaar worden gemaakt en geselecteerd.

Rubrieksadvertenties
Gebruikers van Koopplein.nl kunnen je vertellen hoe effectief de gratis particuliere rubrieksadvertenties zijn. Velen kochten en/ of verkochten al via onze websites. Ook bedrijven kunnen rubrieksadvertenties plaatsen. Deze hebben standaard een lichtgroene achtergrond en onderscheiden zich op deze wijze subtiel van de particuliere content. Wil je echt opvallen, dan is tegen een kleine meerprijs een gele achtergrond mogelijk.

Alle rubrieksadvertenties worden altijd gratis en automatisch doorgeplaatst op ‘Koopplein Nederland’. Koopplein Nederland geeft een totaaloverzicht van alle advertenties verspreid over maar liefst 240 Kooppleinen. Zo adverteer je lokaal en landelijk in één handeling.

API
Voor bedrijven met een eigen website met daarop veel (gebruikt)aanbod hebben wij een tool om jou veel werk en tijd te besparen. Na het implementeren van een stukje software worden al je advertenties automatisch doorgeplaatst op, actueel gehouden en verwijderd van Koopplein.nl. Eenvoudig, snel en foutloos. Ideaal voor bijvoorbeeld makelaars, autobedrijven, uitzendbureaus, kringloopwinkels enzovoort.

Mobiel
Alle kader-advertenties worden ook op mobiel en tablet mooi weergegeven. Desgewenst met een ‘One Click Call’ functie. Op deze manier word je overal gezien, ben je makkelijk bereikbaar en hoeft niemand je aanbieding(en) meer te missen.

Adviestarieven
Natuurlijk presenteren wij je graag en vrijblijvend de actuele tarieven, (combinatie)aanbiedingen en acties van Koopplein.nl. Deze lopen echter sterk uiteen wat onder meer te maken heeft met het bereik van het betreffende Koopplein. Neem hiervoor contact op met de lokale uitgever, deze is je graag van dienst.

/files/25198/25197492/files/25198/25197506