Family Planning in the Legacy of Islam - Abdel Rahim Omran

prijs
€ 100
datum plaatsing
22-05-17
conditie
gebruikt
adverteerder
José
type
aangeboden
adverteert sinds
04-05-2015
plaatsnaam
Bennekom
telefoon
n.v.t.
gezien
296 x
snelcode info
5637398

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Prijs is inclusief aangetekende verzending!
als nieuw. Er heeft een naam op de eerste bladzijde gestaan , deze is met typ-ex weggehaald.

TE KOOP :FAMILY PLANNING IN THE LEGACY OF ISLAM ABDEL RAHIM OMRAN. (a269)

BOEKBESCHRIJVING :
Hoe heeft de islamitische visie op het huwelijk, gezinsvorming en opvoeding ontwikkeld en aangepast door de eeuwen heen? Is anticonceptie gewoon toegestaan of aangemoedigd?
Het gezin is de fundamentele sociale eenheid van de islamitische samenleving. Zelfs zonder dwingende bevolkingsdruk, is er bezorgdheid met een onderlinge afstand en gezinsplanning. Dit boek is het resultaat van een enorme onderzoeksproject, het verzamelen van veertien eeuwen (de zevende tot de twintigste) van opvattingen over gezinsvorming en planning, zoals die tot uitdrukking door vooraanstaande islamitische theologen en juristen. Het werk is besproken en vormgegeven in elk stadium door een comite van islamitische deskundigen die de meerderheid van de islamitische landen.
Het boek geeft een broodnodige bron van referentie-en zal van gelijke waarde en belang aan professionals in de gezondheidszorg en ontwikkelingswerk en aan degenen die werkzaam zijn in de academische disciplines van het Midden-Oosten studies, religie en bevolkingsonderzoeken.

ophaal prijs of verzenden : VASTE PRIJS € 100,00
(INCLUSIEF VERZENDKOSTEN :AANGETEKEND)

BOEK WORDT GOED VERPAKT VERZONDEN

Deel deze advertentie met:
|