Een 3D-kastentool! De toonzaal in je eigen huiskamer!

Bedrijven worden steeds meer afhankelijk van de online wereld. De afgelopen periode heeft corona een flinke impact gemaakt op de nationale- en internationale markt. Waar veel bedrijven de deuren voor een lange tijd moeten sluiten, geeft het thuiswerken voor andere bedrijven weer kansen. Slaapkamerweb blijft zich in deze tijden ontwikkelen en komt daarom met de 3D-kastentool! Het genot van een kast bekijken (normaal in de toonzaal), nu vanuit je eigen huiskamer! Een innovatieve nieuwe tool die het voor iedereen makkelijk maakt om vanaf de bank een kast volledig op maat samen te stellen.

Een stap verder!


Veel webshops bieden al de mogelijkheid om producten en artikelen op maat samen te stellen. Slaapkamerweb gaat echter nog een stap verder en introduceert de 3D-kastentool. Een prachtige kastentool waarbij je eenvoudig in enkele minuten je volledige kledingkast gemakkelijk en snel samenstelt. Een unieke tool waarbij er is gekeken naar gebruikerservaring en waarbij je direct kunt zien hoe het product eruitziet.

Wat kun je verwachten? De Royal kasten-editie!


De royal schuifdeurkasten kunnen op maat worden samengesteld. Hierbij kies je je eigen hoogte en breedte, bepaal je zelf de kleur van de romp/deuren en kies je aanvullende accessoires. Iedere kast wordt visueel inzichtelijk gemaakt dankzij de nieuwe 3D-technologie, zo weet je direct hoe jouw kast eruitziet alsof deze bij je in de slaapkamer staat.

Maar daar blijft het natuurlijk niet bij! Een kledingkast dient qua uitstraling te passen bij je eigen smaak, maar ook de indeling wil je graag zo functioneel mogelijk en naar eigen wens kunnen samenstellen.

Ook de indeling is gemakkelijk binnen een aantal minuten volledig naar eigen wens in te richten. Kies je vakverdeling per vak en klik binnen enkele minuten de indeling van je kast volledig op maat samen. Ervaar de 3D-kastentool zelf!

Laat je verrassen door de innovatieve mogelijkheden!


Je eigen kast met verlichting samenstellen en dan ook nog online bekijken hoe het eruit komt te zien? Of je schuifdeurkast aanvullen met softclose-sluitingen of prachtige spiegels? Het kan allemaal in een handomdraai.

Ook in tijden van corona wordt het online bestellen voor veel bedrijven steeds belangrijker. Interieur wil je graag kunnen ervaren en veel mensen willen zien wat ze kopen. Slaapkamerweb komt daarom met de online 3D-kastentool.

Heb jij een kleiner budget? Bekijk dan ook eens Bedroomshop.nl!


Heb je een iets kleiner budget en wil je wel een kledingkast naar eigen wens kunnen samenstellen? Bekijk dan ook eens de kledingkasten van Bedroomshop! Bedroomshop is de webshop in kledingkasten voor een lagere prijs. Ook bij Bedroomshop.nl kun je eenvoudig en snel je kledingkast (tot op zekere hoogte) op maat samenstellen.

Meer tips & weetjes