Boeken van Madeleine Wickham / Sophie Kinsella

Bij aanschaf van boeken ter waarde van € 30 of meer in één keer GRATIS verzenden!



6 boeken van Sophie Kinsella (pseudoniem van Madeleine Wickham, Londen, 12 december 1969) is een Britse schrijfster van de Shopaholic-reeks.
Ze liet haar eerste Sophie Kinsella boek anoniem aan haar uitgever lezen en kwam twee keer in dienst bij dezelfde uitgever, omdat haar Sophie Kinsella-boek meteen werd goedgekeurd. Madeleine Wickham begon met een studie Muziek in Oxford maar in de bar trok ze op met filosofie studenten en dacht 'dit is wat ik wil'. Ze veranderde haar studierichting in filosofie, politiek en economie en kon hier veel schrijven. Voordat ze zich volledig ging toeleggen op het schrijven van romans werkte ze als lerares en financieel journaliste. Sophie Kinsella schreef haar eerste roman, De Tennisparty, onder haar eigen naam, Madeleine Wickham toen ze 24 jaar oud was. Ze is getrouwd met een voormalig operazanger en heeft haar man professioneel op de piano begeleid op tours door het Midden-Oosten en Afrika. De schrijfster woont in het Britse Surrey samen met haar man en vijf kinderen.

Gepubliceerd onder de naam Madeleine Wickham

1998 / 2009 - The Gatecrasher (Zoete Tranen)
Wat is belangrijker: een zoen of een miljoen? Fleur Daxeny is bloedmooi en levensgevaarlijk. Ze draagt altijd zwarte kleding en verslijt meer mannen dan schoenen. In de krant zoekt ze naar rouwadvertenties, waarna ze op begrafenissen van wildvreemden verschijnt, op jacht naar rijke, argeloze weduwnaars en hun platina creditcards. Fleurs laatste verovering is Richard Favour, een saaie maar welgestelde zakenman. Als een zonnestraal dringt ze zijn leven binnen. Maar wanneer Fleur eindelijk de kans krijgt in Richards papieren te snuffelen, blijkt al snel dat zij niet de enige is die op zijn geld uit is. Moet Fleur op haar instinct vertrouwen of zo hard weglopen als haar zwarte Prada-pumps haar kunnen dragen?

1999 / 2008 - The Wedding Girl (Dubbel feest!)
Zij heeft het nooit aan iemand durven vertellen... Tijdens een heerlijke zomer in Oxford raakt de achttienjarige studente Milly bevriend met Rupert en zijn Amerikaanse vriend Allan. Als Rupert haar voorstelt om met Allan te trouwen zodat die in Engeland kan blijven, aarzelt Milly geen moment. Na de formaliteiten poseert ze in haar goedkope trouwjurk lachend op de trappen van het stadhuis voor foto's. Tien jaar later is Milly verloofd met de rijke Simon, die prijs stelt op een grootse bruiloft met alles erop en eraan. Milly heeft haar geheime huwelijk nooit aan iemand verteld. Met nog maar vier dagen te gaan haalt het verleden haar onherroepelijk in. Hoe kan ze Simon en haar moeder vertellen dat ze al getrouwd is?

2001 - Sleeping Arrangements (Slapeloze nachten)
Wie slaapt met wie? Chloe, haar man Philip en de kinderen mogen een week logeren in de vakantievilla van Chloe's rijke vriend Gerard in Spanje - perfect. Hugh, zijn echtgenote Amanda en de kinderen accepteren dankbaar eenzelfde aanbod van Hughs oude vriend Gerard - perfect. Wanneer de afzonderlijke families na een vermoeiende reis op hun bestemming arriveren, wacht hen een schok. Er is dubbel geboekt! Het dreigt een ongemakkelijke week te worden. En spoedig bereiken de spanningen in de hitte van de Spaanse zon het kookpunt. Tot overmaat van ramp begint het erop te lijken dat Gerard heel goed wist wat hij deed...

SLAPELOZE NACHTEN en DUBBEL FEEST is een dubbelnummer!

2000 / 2010 - Coctails for three (De Cocktailclub)
Roxanne, Candice en Maggie, sinds jaren dikke vriendinnen, werken alle drie bij een glossy tijdschrift in Londen. Elke maand hebben ze een vaste afspraak om bij te kletsen over alles wat er in hun leven gebeurt, met veel cocktails, de laatste roddels en slappe-lachbuien. Maar achter hun succesvolle pantser verbergen de jonge powervrouwen een groot geheim. Roxanne heeft een geheime minnaar. Maggie denkt dat ze niet geschikt is voor het moederschap. Candice wordt meedogenloos door haar verleden ingehaald. Een toevallige ontmoeting in de cocktailbar zet de levens van de vriendinnen op scherp. Zullen zij elkaar door dik en dun blijven steunen?

Gepubliceerd onder de naam Sophie Kinsella

2000 / 2004 - The secret dreamworld of a Shopaholic (Shopaholic!)
Stap binnen in de aanstekelijke droomwereld van een bruisende vrouw, die slechts één groot probleem heeft: ze kan geen winkel voorbijlopen zonder dat éne leuke jasje of die mooie tas te kopen...
Rebecca Bloomwood - gek op winkelen - is journaliste bij het tijdschrift Succesvol Sparen. Ze adviseert mensen over verstandig investeren, maar haar eigen financiële situatie is een puinhoop. De schulden stapelen zich in hoog tempo op, evenals de dreigbrieven van haar bank.
Rebecca doet écht haar best haar uitgaven te beperken, maar tevergeefs. Ondanks haar groeiende paniekgevoel, blijft ze vrolijk en optimistisch. In haar geheime droomwereld ziet ze zichzelf de staatsloterij winnen, of blijkt de bank een vergissing te hebben gemaakt waardoor al haar problemen in een keer opgelost worden.
Maar de werkelijkheid is anders!

2008 - Remember me? (Ken je me nog?)
Na een auto-ongeluk ontwaakt Lexi in het ziekenhuis met geheugenverlies. Tot haar verbijstering is het opeens 2007. Lexi is nu 28, directeur en... getrouwd met een miljonair! Hij is knap maar heeft wel eigenaardige trekjes.
Gaandeweg ontdekt Lexi steeds meer barsten in haar perfecte leventje. Haar personeel noemt haar 'de Cobra'. Een sexy man brengt extra explosief nieuws. Zijn naam is Jon. Hij beweert haar geheime minnaar te zijn. Wat is er toch allemaal aan de hand? Zal Lexi ooit haar geheugen terugkrijgen? En met wie zou ze dan de Mont Blanc willen beklimmen?

2010 / 2010 - Mini Shopaholic (Mini Shopaholic)
Crazy Shopping! Zo moeder zo dochter

Becky Brandon (geboren Bloomwood) is dol op haar tweejarige dochtertje. Maar de opvoeding van Minnie valt vies tegen. De kleine meid heeft al op prille leeftijd een verzameling Dolce & Gabbana-laarsjes en kasten vol designkleding. Haar favoriete woordje is `hebben en overal waar ze komt, van de peuterspeelzaal tot Harrods, laat ze enorme puinhopen achter. Van wie zou Minnie dat toch hebben? Becky is ten einde raad. Haar man Luke zit na de dood van zijn geliefde stiefmoeder ook al niet lekker in zijn vel. Becky besluit hem op te fleuren met een geweldige surpriseparty. Dat is het begin van vele gênante leugentjes om bestwil tot de zaken wederom gierend uit de hand dreigen te lopen.

Een absolute Kinsella-klassieker, waarin de kleine Minnie kennismaakt met online shopping en mammies creditcard.

Met alle kenmerkende humor, warmte en chaos in overvloed - en de fantastische `shopping heldin Becky zelf natuurlijk.

Leuke en vrolijke vakantielectuur!
Prima boeken voor een uurtje romantiek!

Per deel: € 3,00
Behalve "De Cocktailclub", deze ligt gedeeltelijk los uit de band/rug. Zie laatste foto. Prijs: €1,50 los
Dubbelnummer: € 5,00
Alles in een keer: € 12,50 ("De Cocktailclub" is dan gratis!)

Verzendkosten voor koper.

Kijk ook eens bij mijn andere advertenties.

Zondag lezen we geen mail en verkopen ook niet.
  • Prijs € 3
  • Datum plaatsing 27-04-24
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder J. Maliepaard
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 16-07-2012
  • Plaatsnaam Ouddorp
  • Telefoon 06
  • Bekeken 85 x
  • Snelcode info 24858350

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Bezorgservice