Vrijstaande woning in het rustige dorp Den Bommel

Op een ruim perceel aan de rand van het dorp Den Bommel staat deze sfeervolle vrijstaande woning uit de 30’er jaren. Het huis is in de loop der jaren volledig getransformeerd tot de prachtige en comfortabele woning die het vandaag is. De vijf ruime kamers verdeeld over twee verdiepingen bieden volop mogelijkheden: het volledige woonprogramma op de begane grond (levensloopbestendig) of praktijk, kantoor of atelier aan huis, of een ruim gezinshuis? het kan allemaal! De lange oprit en voortuin bieden voldoende mogelijkheid voor het parkeren van meerdere auto’s, camper of caravan op eigen terrein. Met twee fraaie badkamers (één groot, één kleiner), een vrijstaande garage, 2 schuurtjes, 21 zonnepanelen, een gunstig energielabel C en een heerlijke achtertuin gelegen op het zuid-westen biedt deze woning alle ruimte en gemak die je nodig hebt.

De voorzijde kijkt uit over de akkers, met direct daarachter het Haringvliet, waardoor je een weids uitzicht hebt. De jachthaven van Den Bommel ligt op loopafstand en is direct om de hoek. Het landelijke karakter van de omgeving zorgt voor een gevoel van tijdloze sereniteit.
Uniek voor fietsers en wandelaar met verschillende bewegwijzerde routes.

Deze uitstekend onderhouden woning is met zorg gemoderniseerd en geheel voorzien van aluminium kozijnen en dubbel glas. Het heeft geïsoleerde muren en een geïsoleerd dak. Een moderne aanbouw met grote glazen schuifpui, nu in gebruik als kantoor/studio biedt direct toegang naar het zonnige terras. Een fraaie moderne badkamer met bad en inloopdouche completeren de benedenverdieping, waarbij vloerverwarming zorgt voor extra comfort. Het resultaat is een unieke mix van charme en eigentijds comfort. De speelse indeling en de moderne inrichting geven het huis een warm en uitnodigend karakter.

Den Bommel is gunstig gelegen(vlakbij MIddelharnis) voor supermarkten en andere winkels, voorts nabij diverse uitvalswegen en daardoor perfect bereikbaar vanuit en naar Rotterdam, Breda, Bergen op Zoom en voor een fijne brunch in Antwerpen. Het OV brengt je in 25 minuten naar Rotterdam!


INDELING:

BEGANE GROND:

Hoewel het bij dit soort huizen gebruikelijk is dat de achterom gebruikt wordt, beginnen we bij de originele voordeur.

Entree, ontvangsthal met zwarte tegelvloer, vaste kast met WMA en toilet met hangend wandcloset. Gezellige woonkamer met erker die een vrij uitzicht biedt en een doorkijk-openhaard die zichtbaar is in zit- en eetkamer. De kamers zijn voorzien van lichte eikenhouten vloeren en veel raampartijen. Hal met (de gebruikelijke) entree vanaf de tuin en kelderkast/provisiekast. Boven deze hal nog een extra bergruimte bereikbaar middels vlizotrap.

U-vorm keuken met speelse, hoge kap, prettig uitzicht over de achter- en zijtuin en moderne wit/zwarte keuken inrichting met diverse inbouw apparatuur zoals kokend waterkraan, wateronthardersysteem voor lekker zacht water en geen kalk op uw kranen in doucheruimte, oven, magnetron, inductieplaat, een verrijdbare (gas)-wok en een hardstenen aanrecht. Royale (slaap)kamer I op de begane grond, die nu in gebruik is als kantoor, met houten vloer, inbouwspots en schuifpui naar de tuin. Ruime, smaakvolle badkamer met zwarte vloertegels, mozaïek wandbetegeling, vrijstaand ligbad, wastafel, zwevend 2de toilet, bidet en inloopdouche.

De grote tuin rondom met de eigen oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s, alsmede voor het parkeren van camper en/of caravan. De ruime voortuin heeft knusse paadjes. Het woonhuis staat zeer centraal gepositioneerd op het grote perceel, zodat de gehele tuin onderdeel is van het woongenot. Vrijstaande garage met berging. Achtertuin met diverse zonneterrassen, fraai aangelegde vijver en vrijstaand schuurtje.


1ste VERDIEPING:

Lichte overloop met groot dakraam. Ruime slaapkamer II (voormalig 2 kamers) met lichte eikenhouten vloer en erker met landelijk vrij uitzicht. Slaapkamer 3 met speelse vliering met roltrap (verschuifbare trap)

Badkamer II geheel betegeld met donkergrijze en witte tegels, dakkapel, inloop- regendouche, zwevend toilet en wastafelmeubel.

2e VERDIEPING
Grote bergzolder bereikbaar met vlizotrap.



Bijzonderheden

- Energielabel C
- Woonoppervlakte ca. 143 m2
- 445 m2 eigen grond
- Bouwjaar 1925
- Eigen oprijlaan met vrijstaande garage
- aparte plek voor camper of caravan
- Dubbele (dichte) doorkijk openhaard
- Volledig dubbel glas
- CV en WW systeem uit 2016 (eigendom)
- Waterontharder
- Oplevering in overleg
- Vele voorzieningen op loop/fietsafstand

Voor meer informatie:
https://www.funda.nl/detail/koop/den-bommel/huis-schaapsweg-14/89957902/
of onze makelaar:

info@livastgo.nl (Middelharnis) of info@drvm.nl (Rotterdam)

Vraagprijs exclusief K.K.
  • Prijs € 620.000
  • Datum plaatsing 25-06-24
  • Adverteerder joop ridder
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 24-01-2023
  • Plaatsnaam Goeree-Overflakkee
  • Telefoon 0622791724
  • Bekeken 25 x
  • Snelcode info 26649265

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Financieren
Verzekeren