Over Koopplein

Voor vragen of informatie over dit Koopplein klik hier voor de contactgegevens.

Wat is Koopplein.nl?
De franchiseformule Koopplein.nl is een landelijk dekkend netwerk van 254 lokale handelsplaatsen op internet. Particulieren plaatsen hun advertentie(s) altijd en ongelimiteerd gratis op het Koopplein in hun eigen gemeente. Overkoepelend is ‘Koopplein Nederland’. Deze webpagina laat een totaaloverzicht van alle lokaal geplaatste advertenties zien. Zo is, naast lokaal, ook door heel Nederland zoeken naar een specifiek product snel en overzichtelijk geregeld.

Licentiegever Koopplein.nl BV is gevestigd op Texel waar de pilot van het concept eind 2005 ook is uitgetest. Met ondersteuning van professionele partners is in juni 2007 gestart met de werving & selectie van franchisenemers om de formule landelijk uit te rollen. Binnen korte tijd waren al enkele tientallen Kooppleinen middels franchise actief. Koopplein.nl BV is een platte, praktijkgerichte en no-nonsense onderneming.

Aanbevelingen en prijzen
In 2012 werd Koopplein.nl aanbevolen door Miss Perfect, een uitgave van de Consumentenbond. Twee jaar later werd de formule bekroond tot beste online handelsplatform van Nederland.

Koopplein en sociaal media
In 2016 blijkt Koopplein.nl als eerste digitale marktplaats in staat om advertenties van lokale Facebook verkoopgroepen te sorteren en integreren op haar website. Hiervoor is de speciale rubriek ‘Facebook Koopjes’ aangemaakt. Gelijktijdig werden lokale verkoopgroepen op Facebook aangemaakt onder de noemer ‘Koopplein Koopjes’. Hier worden alle lokaal geplaatste advertenties op Koopplein.nl automatisch doorgeplaatst naar Facebook. De combinatie van ‘Koopplein Koopjes’ op Facebook en ‘Facebook Koopjes’ op Koopplein resulteren in een unieke cirkel waardoor overzicht, keuze en gemak voor de gebruikers hand in hand gaan.
Vanzelfsprekend heeft Koopplein.nl snelkoppelingen met alle social media platforms om berichten en advertenties ook individueel, eenvoudig en op ieder moment te kunnen delen.

Ondernemen met Koopplein.nl?
Om de ambities van Koopplein.nl waar te kunnen maken, zijn wij op zoek naar commerciële talenten en bestaande (media)bedrijven die affiniteit hebben met social media.

Koopplein.nl is een bewezen en uniek concept met veel mogelijkheden en vrijheid voor de ondernemer. Het kent een goed en transparant verdienmodel met hoge marges en lage kosten. Voor bestaande mediabedrijven is dit concept een grote zekerheid op additionele omzet. Door efficiënt gebruik van de bestaande bezetting en hardware zal de omzet en winst per medewerker substantieel toenemen.

Koopplein.nl kent geen langdurige contracten met veel verplichtingen. Na een gebleken match, tussen de kandidaat ondernemer en Koopplein.nl, is een snelle start als ZZP'er of implementatie binnen een bestaande onderneming heel goed mogelijk.

Voor vragen omtrent een exclusieve licentie:
e-mail: franchise@koopplein.nl
Telefoon 0222-322516

Bezoekadres:
Waalderstraat 2
1791 EC Den Burg

Wanneer je gebruik maakt van ons reactieformulier, krijg je per omgaande een digitale brochure in je mailbox.

/files/25197/25196937/files/25197/25196925