Mondkapjes met logo

Het dragen van mondkapjes is inmiddels wettelijk verplicht geworden, en het kan je zelfs een boete opleveren wanneer je dit weigert te dragen. In elke openbare ruimte waar je komt, wordt er van je gevraagd om dit op te zetten. De wegwerk mondkapjes zijn daarom in dit geval niet meer van toepassing, omdat je dan een X aantal moet aanschaffen, want je mag ze na één dag dragen al niet meer gebruiken. Het is daarom wijsheid om de kiezen voor uitwasbare mondkapjes. Zorg ervoor dat jij voor je werknemers mondkapjes regelt. Hierdoor lopen al jouw werknemers er met hetzelfde mondkapje bij en zullen ze hierdoor een eenheid vormen. Ook is het fijn voor jouw werknemers dat ze dit niet zelf hoeven te regelen en zal dit bijdragen aan de werknemerstevredenheid.

Mondkapjes binnen de samenleving
Mondkapjes zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de samenleving en overal waar je kijkt zie je mensen met mondkapjes op. Het is wel belangrijk dat je kiest voor niet-medische mondkapjes. In het OV is al langere tijd een mondkapjes plicht. Voor een bedrijf, attractiepark, dierentuin, organisatie of instelling is het dan ook belangrijk om hetzelfde mondkapje te dragen, zodat dit past bij de werkkleding. Voorkom een boete en draag een mondkapje in verschillende binnenruimtes of bij jullie op het terrein. Met een logo maak je het extra persoonlijk.

Zware lockdown van dit moment
Inmiddels zitten we in een zware lockdown en zijn ook alle winkels, bioscopen, theaters en dergelijke gesloten. Dit betekent dat vooral de maaltijdbezorgers, supermarkt medewerkers, retailers van essentiële winkels, opticiens en dergelijke open mogen blijven. Daarbij moet natuurlijk iedereen een mondkapje dragen. Ook hier betekent weer dat je jezelf veilig moet houden en daar draagt een mondkapje natuurlijk aan bij. Als werkgever moet je daarom je werknemers voorzien van alles wat zij nodig hebben om veilig te blijven. Dit heeft dus niet alleen te maken met mondkapjes, maar denk hierbij ook aan extra hygiëne, voldoende ruimte op plekken waar je werknemers zich bevinden, een afschermbord voor werknemers en klanten en noem maar op. Met een mondkapje laat je ook aan andere zien dat jij meewerkt en dat de corona crisis hopelijk voor iedereen snel voorbij is.

Bedrukte mondkapjes bestellen
Geef jezelf en mensen om je heen een veilig gevoel met het dragen van een mondkapje. Ook naar de  buitenwereld is dit iets wat jij als bedrijf moet gaan uitstralen. Bezoekers in bijvoorbeeld jullie essentiële winkel zijn veilig en dat is dan ook erg belangrijk. Mondkapjes met logo vind je hier. Bedenk dus van tevoren wat jij op de mondkapjes wil laten bedrukken en zorg dat je een vector bestand klaar hebt liggen. Bestel een groot aantal en jullie kunnen weer een lange tijd vooruit met het dragen van de mondkapjes uit voorzorg tegen corona. Vragen over de mondkapjes om zeker te weten dat je bijvoorbeeld de juiste uitkiest? Vraag het eens aan de specialisten van Maxilia.

Meer tips & weetjes