The prince&me deel 1,2 en 3

The prince&me:

Hij is de eigenwijze Deense Prins Edward (Luke Mably), die incognito een jaartje in Amerika wil studeren, voordat hij zijn koninklijke plichten moet vervullen. Zij is een vrijgevochten Amerikaanse studente met de naam Paige (Julia Stiles), die na eerst de nodige aanvaringen met Edward te hebben gehad, stapelverliefd op hem wordt zonder dat ze beseft dat hij een prins is. Pas wanneer zij hem achterna reist naar Denemarken komt ze achter zijn ware identiteit en wordt daarmee voor een moeilijke keuze gesteld. Moet zij haar hart volgen en kiezen voor de liefde? Haar zorgeloze en vrijgevochten leventje als anonieme studente is dan wel voorgoed voorbij...

The prince&me 2:

Een jonge, knappe prins van een klein land in Europa en een intelligent en avontuurlijk burgermeisje komen elkaar tegen op een universiteit in Amerika en worden verliefd op elkaar. Komt dit verhaal je niet erg bekend voor? Wat gebeurt er als dit burgermeisje, Paige, met haar prins Edvard mee gaat naar Europa om daar zijn prinses te worden? Een koningshuis op zijn kop? Een land dat binnen no time dol op haar is? En wat doe je als er dan opeens kapers op de kust liggen, die jouw droomprins van je af willen pakken? Beleef het mee in deze superromantische komedie The Prince and Me 2; The Royal Wedding!

The prince&me 3:


Zes maanden na hun bruiloft kunnen de pasgekroonde koning van Denemarken, prins Edvard (Chris Geere), en zijn vrouw dr. Paige Morgan (Kam Heskin), een voormalig boerenmeisje uit Wisconsin, eindelijk genieten van hun huwelijksreis.
Op weg naar het vliegveld merkt Eddie dat Paige zich zorgen maakt over de constant aanwezige paparazzi en verandert hij hun reisplannen op het laatste moment. Ze vliegen naar Belavia, een afgelegen Deens protectoraat met een wonderschone natuur.
Als ze aankomen bij Hotel Belavia belooft het personeel de identiteit van het paar geheim te houden, maar ze worden herkend door Oliver Laertus, het hulpje van Eddies vijand, minister-president Polonius.
Tijdens een tochtje door het natuurschoon van Belavia komen Eddie en Paige erachter dat Polonius het bevel gegeven heeft om het prachtige bos plat te gooien om naar olie te boren. Ze moeten de Belaviaanse leider prins Georgiev aan hun kant krijgen en Scott, die ook meewerkt aan dit gemene plan, te slim af zijn. Uiteindelijk moet Eddie Polonius zien uit te schakelen tijdens een confrontatie op de piste.
Kam Heskin is terug als Paige in het derde deel van deze populaire fi lmserie.

  • Prijs € 10
  • Datum plaatsing 21-03-24
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Jorien
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 20-10-2013
  • Plaatsnaam Schagen
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 34 x
  • Snelcode info 2928203

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Bezorgservice