Sardinie -CostaRei, zes persoons

Omschrijving
In het hart van het agro-pastorale platteland van Castiadas ligt deze vakantievilla. Het heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1876, en geeft de gasten het gevoel dat ze zijn gevestigd in een koloniale boerderij, smaakvol (fascinerend en waardevol antiek) en comfortabel ingericht in landelijke stijl omgeven door typisch mediterrane vegetatie en omringd door de geuren en kleuren die teruggaan tot het verleden.

Een verblijf in deze vakantievilla voelt alsof je 60 jaar terug gaat in tijd waarin je de rinkelende belletjes van grazende schapen hoort, in een ruig uitziend land maar tegelijk zeer gastvrij met vriendelijke mensen. Hier vindt u rust en ontspanning dichtbij de natuur en niet ver van de mooiste zee in het zuiden van Sardinië. Gasten zijn welkom om op deze 2.000 vierkante met tuin en zwembad te genieten. Ideaal voor families, koppels, singles, ouderen of relaxvakanties.

Indeling
Dit appartement bestaat uit een woonkamer met kabel tv en open keuken, twee slaapkamers en een slaapbank in de woonkamer, een badkamer met douche, een grote overdekte veranda. Het is uitgerust met een airconditioner, elektrische oven, high speed beveiligde Wi-Fi. Gedeelde wasmachine buiten, tuin met barbecue en een zwembad om heerlijk bij te relaxen. In de tuin is een buitendouche, heerlijk voor na gebruik van het zwembad of bij terugkomst van het strand.

In totaal zijn er zes slaapplaatsen: één tweepersoonsbed, één kamer met twee bedden en een tweepersoonsslaapbank.

Transfer van en naar de luchthaven kan geregeld worden.

Omgeving
Dit zorgvuldig gerestaureerde koloniale landhuisligt op de ideale plek voor een vakantie in harmonie met de natuur. In elke periode van het jaar kan je genieten van het microklimaat dat het platteland hier biedt aan de voet van het nationale park “Sette Fratelli”( de zeven broers). Hier worden diverse aktiviteiten aangeboden als, wandelen, fietsen, buitensporten, paardrijden, skydiving.

Geniet ook van het heerlijke eten en aromatische wijn geproduceerd in deze streek.

Tips en activiteiten:

Zee en prachtige stranden, platteland, ontspanning, wielrennen, paardrijden, toerisme, gastronomie, folklore evenementen zijn slechts enkele van de activiteiten die u kunt ondernemen in een gebied rijk aan geschiedenis en charme. De stranden van Costa Rei en Calasinzias zijn slechts op vijf minuten rijden en liggen op 13 km ten noorden van Villasimius.

Het vliegveld en haven van Cagliari liggen op korte afstand, en is makkelijk bereikbaar vanaf de nieuwe snelweg.
  • Prijs € 350
  • Datum plaatsing 29-02-24
  • Adverteerder Angelino
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 18-02-2014
  • Plaatsnaam Schagen
  • Telefoon 0624115419
  • Bekeken 50 x
  • Snelcode info 3311083

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.