Van deze aankopen krijg je nooit spijt

Je kent het wel, je ziet iets en denkt dat dat het beste is dat jou kan overkomen. Een paar maanden later verhuisd het naar een andere (wat minder zichtbare) plaats en nog wat later verdwijnt het naar de zolder of de schuur. En daarna naar marktplaats of de vuilnisbak. 

Zonde natuurlijk. Geef je geld daarom liever uit aan dingen waar je geen spijt van krijgt. Voor iedereen verschillend? Ja maar toch zijn er een aantal dingen waar je bijna geen spijt van kunt krijgen. 

Stofzuiger

Niet het leukste item om te kopen maar menig van ons kent de irritatie van een stofzuiger met een te korte steel, te kort snoer, niet genoeg zuigkracht of die steeds verstopt zit. Misschien denk je goedkoop uit te zijn met die leuke aanbieding maar even beter nadenken voor je een stofzuiger koopt, is echt een goed plan. Kies je voor een zakloos exemplaar bespaart je dat niet alleen veel kosten maar ook de ergernis dat de zakken op zijn. En moet je meerdere verdiepingen stofzuigen, let dan ook even op het gewicht. 

 Bed en/of kussen

Je bed maar ook je kussen vragen ook om aandacht. Een nieuwe bed is een behoorlijke aankoop en meestal denk je daar dan ook wel goed over na. Maar het kussen is minstens net zo belangrijk voor een goede houding. Overigens telt ook je dekbed mee. Heb je het te koud of te warm, slaap je niet goed en wordt je dus ook niet goed uitgerust wakker. 

 

Een wijnklimaatkast

Hou je van wijn dan is dit echt een goede investering. Bewaar je je witte wijn namelijk in een gewone koelkast, dan is die temperatuur te laag. Daarnaast schommelt de temperatuur in je gewone koelkast veel te veel. En de rode wijn bij de verwarming is ook geen goed idee. In een klimaatkast is de temperatuur mooi constant. Er zijn overigens ook inbouw klimaatkasten en kasten met meerdere zones. Zou hou je zowel je witte als rode wijn op de perfecte temperatuur. Wedden dat jij de komende tijd het meest gewilde bezoekadres bij je vrienden bent… 

 Ben je echt en wijnfreak? Dan moet je de kurk kruk hebben natuurlijk. Met deze kruk laat je echt zien dat je van wijn houdt. Deze reuze kruk is 49 cm en geschikt als kruk of als bijzettafel. En heel milieuvriendelijk want hij is volledig gemaakt uit kurk en weegt maar liefst 12 kg. 

 Schooltas

De schooltas van je kinderen is iets dat door veel ouders even gekocht wordt. Toch is het voor je kind of puber van levensbelang met welke tas ze naar school gaan. Wil het ene kind er gewoon graag bij horen, heeft het andere kind nou eenmaal een uitgesproken mening. Of is het voor oudere kinderen belangrijk om de spullen snel terug te kunnen vinden. Ook qua stevigheid is wel het een en ander te vinden en zijn er veel verschillen. Heb je een modebewust dochtertje dan kies je het best voor een Zebra tas. Wedden dat ze zich gelijk heel groot voelt.

Meer tips & weetjes