Mavic 2 Pro drone (jong) in goede staat met veel extra's

Mavic Pro 2 in goede staat met veel toebehoren
(met de originele verpakkingen in nieuwstaat)

Waar bestaat de set uit (zie ook de foto's!):
• Mavic 2 Pro met remote controller, snoertjes etc.: nieuwprijs € 1.449,00
• Extra originele accu: nieuwprijs € 129,00
• Accu safetybag: nieuwprijs € 8,95
• PGYTECFH Safety Carrying Case: nieuwprijs € 99,00
(N.B. waterdicht, afsluitbaar!)
• Helicopter landingskussen met tas: nieuwprijs € 19,95
• Set pootverlengers nieuwprijs € 13,95
• Houder voor iPad Lifthor Sif: nieuwprijs € 79,9

Alles samen nieuwprijs € 1.800,00 Nu voor € 1.100,00

Op niet serieuze biedingen wordt niet gereageerd

Uiteraard kan de drone samen met mij worden getest en dan zul je zien dat alles prima werkt en in prima staat is (ben zuinig op dure spullen!)

Voor de gegevens van de drone zelf kun je het beste kijken op de website van DJI zelf, maar hieronder een korte samenvatting:

DJI Mavic 2 Pro VerbeteringenDe DJI Mavic 2 Pro is, samen met de DJI Mavic 2 Zoom, de opvolger van de DJI Mavic Pro drone. De verbeteringen zitten hem in een sterkere accu (31 minuten in plaats van 27), rondom de hele drone sensoren voor obstakeldetectie en een verbeterde Active Track functie. Als de DJI Mavic 2 Pro het object even kwijt is bij de Active Track functie (door bijvoorbeeld een rots), vindt hij het object zo weer terug als het weer in beeld is. Verder zijn de maximale snelheid verbeterd (72 km/u in plaats van 65 km/u) en zitten er low noise propellers op de DJI Mavic 2 Pro drone, wat zorgt voor 60% minder geluidsproductie dan de DJI Mavic Pro. Ook de DJI Mavic 2 Pro is inklapbaar en de drone weegt slechts 907 gram, waardoor die eenvoudig is mee te nemen. Het bereik van de DJI Mavic 2 Pro is 8000 meter en daarnaast beschikt de DJI Mavic 2 Pro over dezelfde interessante functies als de DJI Mavic Pro, zoals de Follow Me functie en het autonoom kunnen vliegen door de drone een vliegroute mee te geven.
Via de gratis DJI Go 4 app kan er live worden meegekeken met de camera van de drone en de stream is van Full-HD kwaliteit. Om geen last te hebben van anderen op dezelfde frequentie, kan er bij de DJI Mavic 2 Pro geswitched worden tussen de 2.4 en 5.8 GHz frequentie. Het verschil tussen de DJI Mavic 2 Pro en de DJI Mavic 2 Zoom zit hem in de camera van de drone.
DJI Mavic 2 Pro Camera De DJI Mavic 2 Pro beschikt over een Hasselblad camera met een 1 inch sensor. De DJI Mavic 2 Zoom heeft een camera met een 1/2.3 inch sensor. Het voordeel van een 1 inch sensor is dat het bereik groter is en dat de beeldkwaliteit beter. Ook bij weinig licht maak je nog scherpe opnames met een dergelijke sensor. Doordat er een kleurdiepte is van 10 bits, zijn de kleurschakeringen veel natuurgetrouwer vastgelegd. Daarnaast beschikt de camera over een regelbaar diafragma.
Verder kunnen er met de DJI Mavic 2 Pro foto's gemaakt worden in een resolutie van 20 megapixels. Bij de DJI Mavic 2 Zoom is dat 12 megapixels. Wel kunnen beide drones in 4K (Ultra HD) filmen en gebeurt dit met 30 frames per seconde. In Full HD kan gefilmd worden met 120 frames per seconde. De foto's en video's die je maakt met de DJI Mavic 2 Pro kunnen worden opgeslagen op een sd-kaart, maar de drone heeft ook een intern geheugen van 8 GB. Een andere vernieuwing is de mogelijkheid om met één druk op de knop hyperlapse-opnamen te maken. Bij dergelijke timelapses maak je een soort versnelde film, waardoor je effecten ziet die normaal gesproken met het blote oog niet zijn waar te nemen, omdat ze te traag verlopen. Een voorbeeld hiervan zijn voorbijdrijvende wolkenpartijen.
DJI Mavic 2 Pro Specificaties Bereik: 8000 meter Accuduur: 31 minuten Aantal accu's geleverd: 1 Camera: Ja (4K & 20MP Camera) Live meekijken: Ja (smartphone/tablet) Gewicht: 907 gram

Ophalen kost niets meer, verzenden (risico koper!) PostNL pakketpost
  • Prijs € 1.100
  • Datum plaatsing 20-04-24
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Cees
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 21-02-2008
  • Plaatsnaam Winterswijk
  • Telefoon n.v.t.
  • Bekeken 8 x
  • Snelcode info 23701332

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
Bezorgservice
--------------------------------------------------->